2777
2789

حالا مشکل از تقصیر کیا هست بیشتر من کار ندارم چون کاری نمیتونم بکنم 

ولی چیزی عقلم میرسع ی علت بزرگش چشم و هم چشمیا و فانتزی های جوونا و خانوادشونه.   

ی مورد دم دستش یلدا بیا ببین بازار بزرگ چ خبررره  از فرداشم که بعضی عروس خانما لطف میکنن عکس و فیلماشو به سمع نظرمون میرسونن. اینجوری کدوم پسری جرات میکنه اسم ازدواج رو بیاره    چند درصد دخترها و خانواده ها قبلش میگن نه ما راضی نیستیم تو زحمت بیافتید یه دورهمی ساده حالا با ی هدیه کوچیک.   ازون طرف جهاز و جشن و عروسی و ...‌هم همینطور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من علتش سخت گیری خانواده ها و جووناس قبلنم گرونیا و اینجور چیزا بود در این مورد کاری از دست کسی برنمیاد میاد؟ ولی میتونیم یکم دنیارو راحت تر بگیریم مراسمای رنگارنگ و تجملات و مسخره بازی جوری چشمارو پر کرده اصلا اصل مطلب فراموش شده میگی جهیزیه میگن دستگاه پفیلاساز میگی عروسی میگن تالار گرون با تموم امکانات میگی مراسم میگن طلا تو یلدا و عید و هزارجور کوفت و زهرمار دیگه مگه ارزش انسان به اینجور چیزاست؟ هر کی سنگین تر بگیره ارزشش بیشتره؟ مگه دخترا برده هستن که خودشونو با چرک کف دست قیاس میکنن ...بخدا اگه یکم آسون بگیریم خیلی راحت میشه همه چی.هر کس سنت بد فامیلشو بشکنه مردم که حرف مفت رو میزنن شما چرا خودتو اذیت کنی

حالا مشکل از تقصیر کیا هست بیشتر من کار ندارم چون کاری نمیتونم بکنم ولی چیزی عقلم میرسع ی علت بزرگش ...

دقیقا همینطوره جهیزیه در حد ضرورت باشه مراسمام ساده برگذار بشه هزاران نفر میرن سرخونه زندگیشون 

آدم حالش از این همه تظاهر بد میشع

دقیقا همینطوره جهیزیه در حد ضرورت باشه مراسمام ساده برگذار بشه هزاران نفر میرن سرخونه زندگیشون آدم ح ...

تو اطراف ما چندتا جوون واقعا زرنگی کردن توی کرونا رفتن سر خونه زندگی شون خیلی ساده و معمولی الانم خوشبختن تازه بچه دارم شدن اونموقع پسر خاله بیچاره من هنوز نشسته میزنه تو سرش ک چکنم 😔

تو اطراف ما چندتا جوون واقعا زرنگی کردن توی کرونا رفتن سر خونه زندگی شون خیلی ساده و معمولی الانم خو ...

چرا بقیه زرنگی نمیکنن؟ حتما باید کرونا باشه دست همو بگیرن زندگیشونو بسازن؟ تا اخر عمرم اگه وایسی که دنیا بر وفق مرادت بشه نمیشه باید خودت تغییر کنی

چرا بقیه زرنگی نمیکنن؟ حتما باید کرونا باشه دست همو بگیرن زندگیشونو بسازن؟ تا اخر عمرم اگه وایسی که ...

دیگه ی عده درگیر فانتزی های خودشونن. ی عده گیر حرف مردم ی عده گیر آرزوهای ب دل مونده خانوادشون و.......

اول و آخر بنظرم گره اش به دسته خوده مردم باید باز بشه 

الان اطراف ما داره سری به سری هر چی گرونی بیشتر میشه رسم یلدایی غلیظ تر و پر خرج تر.    به جان خودم میترسم بد آموزی بشه ولی جدیدا ی چی دیگه به هش اضافه کردن آدم میخواد سرشو بکوبه به دیوار  حالا فکر کن همه چیزو بیان یکم یکم سختترش و تجملاتی ترش کنن🤯🫥

دیگه ی عده درگیر فانتزی های خودشونن. ی عده گیر حرف مردم ی عده گیر آرزوهای ب دل مونده خانوادشون و.... ...

دقیقا هر کی بیشتر میناله از گرونی بیشتر دنبال تجملاته همه دوس دارن همه چیزشون بهترین باشه اما وقتی شرایط سخت باشع نمیتونی خودتو از همه چی محروم کنی

دقیقا هر کی بیشتر میناله از گرونی بیشتر دنبال تجملاته همه دوس دارن همه چیزشون بهترین باشه اما وقتی ش ...

خوش بحال دختر و پسر هایی که عاقلن و قدر جوونیشونو میدونن وارد این بازیها نمیشن و با توکل بخدا و پشتکار و بدون چشم و هم چشمی زندگیشونو میسازن

عزیزم ازدواج خوب نه صرف فقط ازدواج 

ازدواج خوب و پسر خوب هم واقعا کمه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞