2777
2789

اونقدر خستم گرفت خوابید نگف خسته ای کمکت کنم رف تو گوشی بعد خوابیذ من اونقدر خوابم میومد دستم ناخونم خورد سر پسرم نمی‌دونم چجوری توضیح بدم کلی گریه کرد الهی بمیرم الهی بمیرم سرش چیزی نشده باشه؟پنج ماشه حالم بد بخدا حالم بده دیگه من این مردپ نمی‌خوام مردی م ن لباس برام میخوره ن کمکم می‌کنه ن پدری می‌کنه رو می‌خوام چیکار از طرفی پریودم پاهام بی‌حس شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خسته نباشی عزیزم..❤️

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
پول نداره جدیدا برام خسیس بازیکن در میاره مثلاش صب میگف خیلی پوشک استفاده میکنیا

بگو زندگی مشترکه پول من و تو نداره هردومون داریم برای این زندگی زحمت میکشیم من عمدا که پوشک زیاد مصرف نمیکنم