2777
2789
عنوان

نامزدم و می‌خوام امتحان کنم

431 بازدید | 78 پست

همکار خانم زیاد داره کارمند هست و همگی داخل یه اتاق 

چون عقدیم فرصت خوبیه برای شناخت چون تا الان هیچ بندی آب نداده ولی دلم همش میگه این آدم درست نیست ....

می‌خوام امتحانش کنم ولی راهشو بلد نیستم میترسم گند بزنم 

بنظرتون بعد یکی دوهفته بهش با خط ناشناس تو تلگرام پیام بدم بگم من از همکاراتون هستم ازتون خوشم اومده ؛ می‌دونم متاهل هستید ولی خب در حد کپ و گفت و بیرون رفتن فکر نکنم ایرادی داشته باشه ؛ بقیشو چی بگم ؟؟؟؟؟

می‌خوام یه جو طولانی راه بندازم قشنگ زیر و رو فکر و ذات نامزدم و بیرون بکشم ولی بلد نیستم چطور چت کنم خواهش میکنم یادم بدید نگید نکن و این چیزا من اگر ازدواج کنم دیگه نمیتونم جدا شم ولی الان اگر بخوام جدا بشم خانوادم کاملا پشتمن ...

چندباری غیر مستقیم بهم ثابت شده آدم بی جنبه ای هست می‌خوام مطمین بشم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

وقتی بهش شک داری چرا عقد کردی دیگه بعد ازدواج زمان امتحان نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا که عقد کردی حس می کنی آدم درستی نیست؟ بعد یقین داری که اگه پا بده طلاق میگیری؟

خانواده هامون سخت گیر بودن نداشتن قبل عقد درست آشنا بشیم 

اره اگه مطمین بشم جدا میشم چون مشکلات دیگه هم داریم 

وقتی بهش شک داری چرا عقد کردی دیگه بعد ازدواج زمان امتحان نیس

خانواده ها سخت گیر بودن نداشتن آشنا بشیم درست قبل عقد من تازه یه چیزایی دستم اومده غیر از شکی که دارم مشکلات دیگه هم داریم اونا رو میشه با مشاوره و سختی حل کرد ولی این مورد نمیتونم هضم کنم 

مگه نمیدونستی همکار خانوم داره بااین فکرهای بیخود داری استارت بدبختی خودتو میزنی میخوام امتهانش کنم همکار خانوم زیاد داره جمش کن بابا این فکرهای کثیفتونو حال ادموخراب میکنید 

شک داری بهم بزن تا کی میخوای امتحانش کنی

تاحالا امتحان نکردم اولین باره .

راهشو بهم بگید توروخدا

خانواده ها سخت گیر بودن نداشتن آشنا بشیم درست قبل عقد من تازه یه چیزایی دستم اومده غیر از شکی که دار ...

سنتی بود 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اولا ک اون میپرسه کی هستیو جواباتو شاید نده تا نفهمه مثلا کد‌م همکارشی

فرض کنیم اونم حل کردی حالا واسه ثابت کردن اینک یکی از همکاراشی ویس یا همچین چیزایی میخاد

مقاومتم کنی میفهمه ی گیری تو کفشته یا یکی از اشناهایی یا ی نقشه ای داری

بنظرم این راه خوب نیس و ب نتیجه ای نمیرسی

کاربری دوم' 

نکن پشیمون میشی  خودتو بدبخت نکن. چرا میخوای اینکارو با زندگیت بکنی. مردا جلو خودشونو معمولا نمیتونن بگیرند، اونوقت اعصابت بهم میریزه.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396را درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

شخصا یکی ب من بگه همکارمه میگم کدوم الکی ادامه بده بلاک میکنم ولی این چیزی رو ثابت نمیکنه بنظرم مگه ...

نه خب میگم مثلا چون هنوز نظرتونو نمیدونم دوست ندارم خودمو معرفی کنم یه وقت قضاوت نشم