2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشمزه میشه؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
چ جور درست میکنی؟؟

با دستور نت با نشاسته و شکر و گلاب و هل و یکم روغن بعدم با پودر نارگیل و گردو تریین میکنم بعضیا ژلاتین میریزن من بدون ژلاتین درست میکنم خوب میشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
خوب در اومد؟؟ چ جور درست کردی؟

با نشاسته و کلاب و عرق هل و شکر گزاشتم رو گاز یکم ک سفت شد پودر نارگیل ریختم کف سینی بعد مواد ریختم داخل سینی ی باد خورد یکم خنک شد با پودر نارگیل قاطی کردم اندازه ایی ک میخای درست کن باز بچرخون تو پودر نارگیل وسطش گردو پسته بادوم هرچی دوسداری بزار سلیقه ایی

شکرم کم و زیادش دست خودته شیرین میخای زیاد بزن متوسط ک من ی لیوان میزنم اوکیه میشه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

با دستور نت با نشاسته و شکر و گلاب و هل و یکم روغن بعدم با پودر نارگیل و گردو تریین میکنم بعضیا ژلات ...

بدون ژلاتین مثل بازار میشه؟؟


ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
با نشاسته و کلاب و عرق هل و شکر گزاشتم رو گاز یکم ک سفت شد پودر نارگیل ریختم کف سینی بعد مواد ریختم ...

بدون ژلاتین مثل بازار شد؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
متاسفانه من رو جو گرفت خرما رو میخواستم مثل یه کلیپ درست کنم که چرخ میکرد و با نارگیل و...... قاطی م ...

خرمان رو یه تفت ریز بده بعد اینکه هسته و پوستش رو جدا کردی . با چنگال له کن و تفت بده با یه کوچولو روغن یا کره. چسبندگی از بین میره و راحت میشه بریزی تو قالب

چجوری درست میکنی؟من بلد نیستم و عاشق خوردنشم

تو نت بزن دستورا همه شبیه همه فقط بعضیا ژلاتین داره من بدون ژلاتین درست میکنم و خیلی رو گاز با شعله کم هم میزنم دقیقا میشه مثل حلوا بعد ورمیدارم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز