2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی مطمئن باش توام ی همسر خوب گیرت میادگریه نکن تو الان باید واسه خواهرت خوشحالم باشی

اگه میدونستی خواهرم چقدر خودشو واسم گرفته و کلا با دید ترحم نگام میکنه نمیگفتی خوشحال باش. 

فکر میکردم فقط اگه خواهر کوچیکتر و اونم با اختلاف سنی زیاد، زودتر ازدواج کنه ممکنه خواهر بزرگتر نارا ...

وقتی حس کنی تا ۲۸ سالکی پاسوز شدی واسه اون عادیه که ناراحت باشی مخصوصا رفتارای مزخرف ببینی

دقیقا. اونی که روش کراش دارمم فقط در حد کم بهم توجه کرد و دنبالشو نگرفت

😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

من متوجه نشدم چی الان ناراحتت کرده؟ خب خواهرت بره بعدش نوبتت میشه دیگه.

ناراحتم چون بخاطرش تا الان نتونستم خواستگاری داشته باشم. دیگه سنم بالا رفته از کجا معلوم بیاد واسم کیس خوب

من الان این شرایطم. خواهرم ۶ سال کوچکتره داره ازدواج میکنه.

این خیلی بده آدم فکر میکنه شاید ایرادی داشتم که خواستگار خوب نداشتم و اون داشته ولی تجربه به من ثابت کرده معمولا همون بزرگه دختر خیلی بهتریه و ازدواج موفقتری هم داره. دخترخاله‌های منم هفت سال اختلاف دارن و بزرگه پنج سال دیرتر ازدواج کرد ولی شوهرش پزشک متخصصه. شوهر اون یکی یه کارمند سطح پایین.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.