جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نزدیک مراسمشه. خونوادم شوهرشو میذارن رو سرشون معتقدن بهتر از اون کسی نیست از همه نظر. من حالن خیلی ...
فکر میکردم فقط اگه خواهر کوچیکتر و اونم با اختلاف سنی زیاد، زودتر ازدواج کنه ممکنه خواهر بزرگتر ناراحت بشه ولی این دیگه عجیبه. به جای حسادت کردن که فقط به خودت آسیب میزنه مهربون و خوشرو باش و به خودت برس تا توی همین مراسما تو رو هم بپسندن.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بخدا نمیدونم میگن تو اجتماع باش ک من دوجا سرکار میرم حقوق دارم. ماشین دارم قیافهمم خوبه اما کو هیچکی نیس
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺