2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 98 پست
این خیلی بده آدم فکر میکنه شاید ایرادی داشتم که خواستگار خوب نداشتم و اون داشته ولی تجربه به من ثابت ...

ینی میگی ازدواج دوم بهتر میشه؟اونی که دیرتر ازدواج میکنه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی بده آدم فکر میکنه شاید ایرادی داشتم که خواستگار خوب نداشتم و اون داشته ولی تجربه به من ثابت ...

از وقتی جدی شده ازدواجشون زمزمه هایی شنیدم که فقط صبر من را داره بیشتر میکنه. مثلا شنیدم دارن میگن من شانس ندارم. بد شانسم. رزقم کمه.و..... 

رفتار پدر و مادرمم که عوض شده خیلی پایین میبیننم. و من هر روز صبورتر دارم میشم. نگاه ها سنگین. 

و کلا سخته. 

نمی دونم من که کلا دیگه امیدی ندارم. چون ۳۵ سالمه

وقتی حس کنی تا ۲۸ سالکی پاسوز شدی واسه اون عادیه که ناراحت باشی مخصوصا رفتارای مزخرف ببینی

یعنی اگه تو خواستگار داشتی خانوادت به خاطر اون راه نمیدادن؟ به نظرم تو این زمونه بعیده. بعد 28 هم سنی نیست. اینستا رو هم ول کن آدم خوب وقت زیادی برای مجازی نداره در حد پرزنت کلی خوبه که مثلا ببیننت و بپسندن بعد برای تحقیقات تکمیلی برن توی اینترنت پیدات کنن. من بازم میگم به نظرم این مراسماتی که در جریانه رو ول نکن. با فامیلای جدید آشنا شو. خودتو نشون بده. با خواهرت همراه باش. خیلی خییییلی زیاد دیدم که همینطوری با برادرشوهر و بقیه فامیل خواهر متاهلشون ازدواج کردن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
۲۸سالمه

اینو از ته دل میگم تو هر سنی که هستی لذت ببر

به وقتش شما هم همراه خودت رو در کنارت خواهی داشت

ازدواج و زندگی مشترک هم بخشی از زندگیه و وقت و زمانش باید پیش بیاد

زیاد درگیر اینکه مجردی و خواهرت با وجود سن کمتر متاهل نباش سعی کن انرژیتو بالا ببری قطعا بهترینها برات اتفاق خواهد افتاد

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ینی میگی ازدواج دوم بهتر میشه؟اونی که دیرتر ازدواج میکنه؟

آره. معمولا دامادا هرچی دیرتر میان بهتر میشن. برعکس عروسا که اولی دوست داشتنی تر میشه  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چمیدونم حی میکنم خیلی بالاس

عزیزم خیلی الکی داری خودتو اذیت میکنی. این وقت یه احساسه که الان داری. هیچی معلوم نیست از آینده. 

شاید قراره شوهر تو تو ازدواج خواهرت نصیبت بشه 

اینو بدون تو با ازدواج خواخرت تجربه کسب میکنی برای زندگی خودت ولی خواهرت الان از نظر تجربه صفره

من خانوادم پرجمعیته با ازدواج هر کدوم تجربهجدید پیدا کردم. باور نمیکنی یه پا مشاورم. در صورتی که تجربه زندگی مشترک نداشتم. من اگر ازدواج کنم خیلی بالغانه تر زندگی میکنم. 

یعنی اگه تو خواستگار داشتی خانوادت به خاطر اون راه نمیدادن؟ به نظرم تو این زمونه بعیده. بعد 28 هم سن ...

تو خونواده من بعید نبود. آره بود موردی، ولی گفتن اون ناراحت میشه

از وقتی جدی شده ازدواجشون زمزمه هایی شنیدم که فقط صبر من را داره بیشتر میکنه. مثلا شنیدم دارن میگن م ...

دخترخاله بزرگ من موقع ازدواج سی و نه سالش بود. الان دو تا بچه هم داره.

من ابدا قبول ندارم ازدواج قسمته. کاملا مهارته. 90 سالتم باشه بلد باشی بهترین ازدواجو میکنی.

دخترخاله بزرگ من موقع ازدواج سی و نه سالش بود. الان دو تا بچه هم داره.من ابدا قبول ندارم ازدواج قسمت ...

نه عزیزم قسمته

من خودم چند سال پیش خواستگار سنتی داشتم تو مرحله آخر به هم خورد. حالا هر بار میگم چقدر خدا دوسم داشت. الان میفهمم مناسب هم نبودیم و قسمتم نبود‌ 

اول زندگی هیچ کس مهارت نداره. به مرور یاد میگیرن با هم چطور رفتار کنن.