2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 98 پست
برای داشتن خواستگار خوب باید به تیپ و ظاهرت برسییه چیزی در گوشی بهت بگم مجرد باید به چشم بیاد باید ج ...

پسرایی هستن تو پیجم که دلم میخواد و اگه اونا بهم بگن راضیم اما فقط یه توجه کوچیک میکنن و ادامه نمیدن. سعی کردم از خودم زیاد استوری بذارم در حد لایکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزدیک مراسمشه. خونوادم شوهرشو میذارن رو سرشون معتقدن بهتر از اون کسی نیست از همه نظر. من حالن خیلی ...

فکر میکردم فقط اگه خواهر کوچیکتر و اونم با اختلاف سنی زیاد، زودتر ازدواج کنه ممکنه خواهر بزرگتر ناراحت بشه ولی این دیگه عجیبه. به جای حسادت کردن که فقط به خودت آسیب میزنه مهربون و خوشرو باش و به خودت برس تا توی همین مراسما تو رو هم بپسندن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پسرایی هستن تو پیجم که دلم میخواد و اگه اونا بهم بگن راضیم اما فقط یه توجه کوچیک میکنن و ادامه نمیدن ...

اگر مجازی میخوای آشنا بشی باید راهشو بلد باشی 

یک سایت هست به اسم گیس گلابتون 

در مورد شیوه آشنایی مجازی توصیح داده 

طبق اون عمل کن 

بنظرت چیکار کنیم؟من خیلی ناراحتم خیلییی همش بغض میکنم

بخدا نمی‌دونم میگن تو اجتماع باش ک من دوجا سرکار میرم حقوق دارم. ماشین دارم قیافهمم خوبه اما کو هیچکی نیس 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

فکر میکردم فقط اگه خواهر کوچیکتر و اونم با اختلاف سنی زیاد، زودتر ازدواج کنه ممکنه خواهر بزرگتر نارا ...

من الان این شرایطم. خواهرم ۶ سال کوچکتره داره ازدواج میکنه. 

بخدا نمی‌دونم میگن تو اجتماع باش ک من دوجا سرکار میرم حقوق دارم. ماشین دارم قیافهمم خوبه اما کو هیچک ...

دقیقا. اونی که روش کراش دارمم فقط در حد کم بهم توجه کرد و دنبالشو نگرفت