2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 98 پست
من دلشو نشکستم اون دل من و شکسته . الانم عین خیالش نیست که من مجردم و ممکنه دیگه برام مورد خوبی نیاد ...

اخه تو از کجا میدونی واسه تو کسی نمیاد؟چرا اینجوری فک میکنی که خواهرت پاسوزت کرده؟خوب به خانوادت میگفتی باهاش صحبت کنن میگفتی من نمیتونم بمونم بخاطر خواهرم شاید دیگه کسی نیاد ،ولی بنظرم داری الکی خودتو زجر میدی 

دوتا خواهرین بزرگه ازدواج‌کرده وتو انقد ناراحتی ،من‌خواهرم دوسال ازم بزرگتره وقتی ازدواج‌کرد دوتا بچ ...

خیلی انگار عذاب وجدان گرفته که من موندم. کیسای ۴۰ ساله از خونواده شوهرش و پیشنهاد داده به مامانم حتی جرات نکرد ب خودم بگه ، چون میدونست هیچوقت ازدواجمو حتی ب زبون نمیاورد. چه موردای ب درد نخوری و لایق من دیده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی انگار عذاب وجدان گرفته که من موندم. کیسای ۴۰ ساله از خونواده شوهرش و پیشنهاد داده به مامانم حتی ...

حالا میگم نهایتش ازدواج نکنی برا خودت کار واتاق مخصوص ردیف کن لذت ببر من یوقتایی دلم تنگ مجردیام میشه تو خونه بابا سلطنت داشتم 🤣اینجا هم دارما ولی گاهی بچه پدر ادمو درمیاره ارزوی خواب راحت اون موقع رو دارم😭😭

نمیخوام حتی تصور کنم تا سن بالا خونشون باشم

من شرایط واخلاق خانوادگیتو نمیدونم ولی یوقتایی میرم پیش دخترعموی شوهرم میبینم مجرده توخونشون به خیاطی مشغوله و کارای شخصیشو انجام میده کلا به خودش رسیدگی میکنه نمیدونم چرا دلم میخواد یه هفته برم تو یه کوه ودشت کنار رودخونه توی یه کلبه رویایی مجرد زندگی کنم 🤣به مغزم فشار اورده پسرم ،ولی طفلکی اون بنده خدا هم داره افسردگی میگیره و کیستی ازدواجشو خراب کرده