2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 34801 بازدید | 451 پست

سلام،

کامتتارو خوندم برام جالب بودن،

حالا بگم از خودم

من حدود نه سال شاغل بودم یه دوره کارمند یه دوره کارفرما،

حتی دوره ای که باردار بودم و نوزاد داشتم هم کار میکردم،

شغلمم چیزیه که خیلی ها موقعیتشو دوس دارن،

همون موقع هم نظم داشتم،ب کارام و خودم میرسیدم،

ب بچهاهم در حد کفایت وقت میذاشتم،

هر روز پارک میبردم و...

ولی 

یه مدتی هست که تو خونه م،

اولاش برام جذابیت داش،

خیلی به بچهام میرسیدم

باهاشون بازی میکردم

ب معنای واقعی عشق و حال میکردم باهاشون،

کلی غذای مختلف درست میکردم با رسپی های متفاوت،

چند ماه برام خیلیییی جذاب بودش

ولی الان ک زمستون شده و واقعا تفریح کم،

میبینم شاغل بودن نعمتی هست که میری بیرون با چند نفر تعامل میکنی البته اینم بگم من با دوروبری ها قطع ارتباطم شاید بخاطر اون نیاز ب تعامل رو تو خودم حس کردم،

بنظرم از مزایای شاغل بودن جدا از درامدش یاد گرفتن تعامل با دیگران هست،

از مزایای خانه داری هم کشف لذتای اشپزی،هنرمندی و...

خانه دار ها تا دلت بخواد اینجا توهین کردن به ما شاغل هاگفتن که همیشه شلخته هستن و بچه ها مهر مادری و ...

من قبول دارم همزمان هم شاغل باشی هم مسولیت خونه رو داشته باشی خیلی قدرت روحی و جسمی میخواد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه خانمای شاغل چیزی نمیگن همیشه شمایید که شروع کننده این بحث بی سر وته هستید من جمله استارتر اون ...

لطفا جمع نبند چون من طرفدار افکار اون خانم نیستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوش به حالت من حتی جمعه هم مثل جغد از ۶/۵ صب بیدارم هرکار میکنم خوابم نمیبره یا اگه یه روز مرخصی بگی ...

شما قابل ستایشی 

به خودم. ربط داره چون جای این سوال تو این تاپیک نبود هر چند قصد و غرض پشت سوالت بود

چطور اون موقع جواب ندادی که بقیه بودن الان که کسی نیست جواب دادی😂😂

سالها تو این سایت پز دادی که خیلی خوشبختی خدا رو شکر چند وقت میش دستت رو شد که دو تا کاربری داری تو اون یکی کاربریت نوشته بودی شوهرت خیانت میکنه و تمام ظرف هاتم شکسته بودی 

طوری که مشخص شد دستت تو تاپیک رو شد و همه فهمیدن و تعلیق کاربری زدی 

خب اخه لعنتی ما که یادمونه ...شاید تازه واردها یادشون نباشه 😂

پس دیگه با این کاربری نمی تونی پز بدی 

هر جا ببینم پز میدی از این به بعد میام و این نکته رو مینویسم 😊😊

پس یعی نکن این تاپیک هم پاک کنی😉

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خب ک چی؟هرکی یک سبک زندگی دارهینی یک شاغل لاکچری زندگی کردن توی ذاتش نیس؟چرا فکر میکنید چون زن شاغله ...

واا چرا اینطوری هستید بعضیاتون  فقط منتظر حمله هستید متن منو درست بخونید من زندگی خودمو گفتم چیکار دارم به کسی

یکی از همسایه ها بچه ندارن ، خانومه تصمیم گرفت بره سرکار بعد چندماهه دیگه شوهرش نمیره سرکار میخابه ت ...

من از این موردا زیاد دیدم که مرد بی مسولیت شده

شما شوهر خوب داری و نیاز مالی نداری که دغدغت بشه کار کردن

و شوهرت هم پشتته و درکت می‌کنه 

ولی از من و خواهرم و مادرم شوهرای بد و پدرای بد داریم و بیکار و بی پول و کسی حامی مون نیس 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اسی جونم خوش بگذرهواقعا یکی بچه ادمو نگهداره خیلی شانس بزرگیهخدا حفظتون کنه♥️🌹من خودم بخاطر بچه هام ...

ممنون عزیزم شما هم به خاطره بچه هات داری گذشت و فداکاری میکنی

[QUOTE=364844950]با احترام شما یک خانم.  « بیکار ».  هستی  بعضی خانم ها خانه دار هستن یعنی شاید شاغل ...[/QUOTEهروقت خودم احساس نیاز کردم حتما برا خودم مشغله درست میکنم فعلا راضی ام

باحرفاتون موافقم.منم خانه دارم یعنی روحیم باشاغلی ساز گار نیست اما کلی هنر بلدم ازخیاطی بگیر تانقاشی ...

شما که خودت کلی شاغلی😄

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
این سبک زندگی مخصوص خود شماست نه خانومای خانه دار دیگه ! چون من و خیلی خانوم دیگه همه کارای خونه و آ ...

،ن صدبار گفتم این سبک مخصوص من هست کمتر خانم خانه  داری مثل خودم  دیدم