2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 35777 بازدید | 451 پست
فكر نميكنم كسي دوست داشته باشه هر كي هر جا ديدتش مسئله زندگيش اونم به اين دردناكي رو بهش يادآوري كنه ...

اره خواست حال منو بگیره خبر نداره من خیلی وقته درونم این موضوع رو حل کردم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من نظر شخصیم اینه که یه انسان مستقل باشه بهتره قرار نیس چون صرفا ما زن هستیم کار خونه برامون بهتر باشه کاری که بدون حقوق بدون پاداش بدون قدردان هست و مرخصی و بازنشستگی هم نداره من خودم ترجیحم اینه از اینهمه سال درس خوندنم استفاده کنم دستم تو جیب خودم باشه ازدواجم که کردم کار خونه تقسیم بشه حالا شما ترجیحت اینه؟خیلیم عالی آدما مثل هم نیستن یاد بگیریم سرمون تو کار خودمون باشه (هممون)

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐از حرف اون کاربر عجیب تر همین استارتر هست که با وجود خیانت دیدن تو زندگی مونده

زندگیم انقدر خوب هست که بشه فرصت داد به همسرم اونم تو دوره ایی که که هیچ تضمینی نیست بعدی هم خیانت نکنه صدپله بدتر چون هیج جا زندگی الانمو نخواهم داشت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اصلا به کسی ربطی نداره کی چطور زندگی کنه من به شخصه دوس دارم شاغل باشم چون نظم رو دوس دارم یکی انتخا ...

متوجه اینکه دست به گوشت نمیرسه نشدم یعنی من دوست دارم شاغل باشم نمیتونم ؟

این مدل منه و این شیوه منه به من احترام بذارید که نشد حرف عزیزممردم سال هاست به زنی احترام میذارن که ...

من اصلا دنبال احترام کسی نیستم شخصای مهم زندگیم بهم عشق میدن و احترام برام کافیه هرچند من از غریبه هام هم بی احترامی ندیدم تا حالا

نه اسی ولی یه نمونه همین که اگه مستقل و شاغل بودی و میتونستی روی خودت بایستی مجبور نبودی با همچین مر ...

با کدوم مرد چه سعی داری بگی من از زندگیم راضی نیستم ؟

به خدا راصی ام هیچ کس چاقو نزاشته زیر گلوم که بمونم خودم خواستم چون زندگی و مردی بهتر از همسرم نیست حتی با وجود خیانتش مرده خیانت هم نکنه هزار تا عیب دیگ داره رو لبه تیغ زندگی نمیکنم که دارم لذت میبرم 

گاهی وقتا آدم تا چیزی رو تجربه نکنه لذتشو حس نمیکنه منم خونه دارم ولی فکر میکنم چون لذت شاغل بودن رو تجربه نکردم نمیدونم حس استقلال خانوم شاغل رو متوجه نمیشم مثل رانندگی میمونه تا همین تابستون من تا سر خیابون به زور میرفتم و هر جا میخواستم برم همسرم منو میبرد ولی از مهر ماه حس خوب رانندگی رو تجربه کردم واقعا لذتبخشه خیلی وقت بود دیگه پشت فرمون نمینشستم

زندگیم انقدر خوب هست که بشه فرصت داد به همسرم اونم تو دوره ایی که که هیچ تضمینی نیست بعدی هم خیانت ن ...

برعکس خیلی کاربرا به نظر من خیلی کار خوبی کردی به همسرت یه فرصت دوباره دادی هر کس ممکنه اشتباه کنه مهم جبرانشه

شما بچت درس و مدرسه نداره تا ۱ میخوابی؟کوجیکه؟

میره مدرسه بعدش میخوابم تا بیاد بعدم میره خونه مامانم ناهار من بیشتر یه تکالیفش رسیدگی میکنم 

خیلی دوست دارم بدونم چند سالتونه با احترام؟بعید می‌دونم هیچ آدم پخته ای ، آشپزی کردن برای زندگیش رو ...

۳۴ بیهوده نه اما میتونه تنفر داشته باشه از آشپزی کارای خونه

الان من دوتا بچه کوچیک ۳ و ۴ ساله دارم زندگیم خوبه هم از لحاظ شوهر و هم مالی اما من از خودم راضی نیس ...

موفق باشی 

استارتر عزیز فکر میکنم شما حس عشق به شوهرت و زندگیت نداریکمی افسرده شدینمیدونم حسم درست هست یا نه

افسرده بودم چند وقتیه خوبم خیلی چیزارو تو خودم حل کردم 

سلام الهام عزیزمپیرو تاپیکات به ی نتیجه ای رسیدم نمیدونم شایدم اشتباه فکر میکنم احساس میکنم اعتماد ب ...

اتفاقا اصلا دنبال تایید کسی نیستم واقعا یکی از اخلاق های خوبم این هست که دنبال حرف هیچ کس نیستم اگر عکس هم گذاشتم بیشتر به احترام درخواست دوستان بوده چرا باید تو مجازی تایید بشم اته

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_2 @niniyar_3 خباثت و پستی آدما نهایت نداره

چند تا کاربری داری؟😂از چی می ترسونی جوجه بچه

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

قطعا این سایت با افراد دروغگو و پز بده مخالفه و پیگیری میکنه😉😊

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞