2777
2789
عنوان

مامانا باردارا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 33 پست
ممنون عزیزم برام دعا کن 🙏 ۶ سالع ازدواج کردم همش عذاب وجدان دارم که چرا زودتر اقدام نکردم

شوهرت حتما آزمایش بده. فرصتات رو از دست نده منم عین تو بودم اما فرصتام رو از دست دادم الان یهویی غیر منتظره بدون علائم رفتم چکاب دکتر گفت داری یائسه میشی😭

امیدوارم امروز بشه شیرین ترین خاطره زندگیت ..جوری ک شب نتونید بخوابید از ذوق نینی..حتما امروز آزمایش ...

ممنون عزیزدلم انشاالله 😍 🙏 

امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسید عزیزم ❤️ 

هروقت آزمایش دادم حتما جوابش رو بهتون میگم 😍 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت حتما آزمایش بده. فرصتات رو از دست نده منم عین تو بودم اما فرصتام رو از دست دادم الان یهویی غیر ...

عزیزم اتفاقا شوهرم هم چکاب داد خداروشکر دوتامون خوب بودیم 

دکتر گفت تا یکسال طبیعیه 

عزیزدلم انشاالله به زودی دامنتون سبز شه 🙏 ♥️ 

عزیزم اتفاقا شوهرم هم چکاب داد خداروشکر دوتامون خوب بودیم دکتر گفت تا یکسال طبیعیه عزیزدلم انشاالله ...

در اوج ناباوری با پریود کاملا منظم ،بدون هیچ دارویی هر ماه تخمک گذاری منظم با تخمکای عالی و رحم آماده تا ۶ ماه پیش که مرتب چک میکردم خودمو  بدون هیچ علائمی رفتم چکاب گفت تخمدانات کوچیک شدن. الانم ۵ روز از وقت پریودم میگذره پریود نشدم بدنم طوری شده که انگار هیچ رحم و تخمدان و سینه ای ندارم و نداشتم که تیر بکشه ۳۲ سالمه. نمیدونم چرا این بلا سرم نازل شده. حتی سابقه خانوادگی هم نداریم.

در اوج ناباوری با پریود کاملا منظم ،بدون هیچ دارویی هر ماه تخمک گذاری منظم با تخمکای عالی و رحم آماد ...

آخ بمیررم برای دلت خواهرم 

منم نگران شدم 

امیدوارم این ۵ روز تاخیر باردار باشی خدارو چه دیدی دکترا خیلی بزرگش میکنن ..

بخدا من چکاب که میدادم دکترم اینقدر بهم استرس میدادم حتی سونو میگفت روز سوم و هفتم پریودی بده و هی استرس میداد..

خدا بخواد تو‌اوج ناامیدی هم نی نی بهت میده 

باورت میشه یکماه پیش شوهرم پای راستش ورم کرد رفت دکتر یکی گفت استخوان پات عفونت کرده ، یه دکتر دیگه گفت سلولیت هست .. بخدا دوتامون یکماه خواب نداشتم هزار دکتر رفتم .. آخرش یه دکتری گفت فقط حساسیته و با یه آمپول در عرض سه ساعت خوب شد ..

خیلی دکترا تخصص کافی ندارن 

عزیزم شما و همسرتون چندسالتونه ؟

همه ی این اتفاقات ۲۰ روزه سرم اومده. ۲۰ روزه فهمیدم یائسه شدم یا دارم میشم. هیچ فرصتی نداشتم بخوام برم دنبال درمان. اصلا باورم نمیشه اینقدر الکی همه چی تموم شد😭

اینا رو گفتم پیگیر اینکه زودتر باردار بشی باشی. من فکر نمیکردم زیر ۵۰ یائسه بشم! 

انگار زندگیمو طلسم کردن.

ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه برای منم دعا کن معجزه بشه و وضعیتم برگرده به قبلم

توروخدا همینجوری نگذرید اگر تجربه دارید بهم بگید

من بعداز ۳ روز بی بی زدم مثبت بود

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

آخ بمیررم برای دلت خواهرم منم نگران شدم امیدوارم این ۵ روز تاخیر باردار باشی خدارو چه دیدی دکترا خیل ...

خدا نکنه ممنونم عزیزم. منم اولش پیش خودم میگفتم مگه میشه بدون علائم بدون بی نظمی حتما دکتر اشتباه کرده منتظر شدم پریود بشم برم آزمایش ذخیره و سونوی تخمدان تو پریودی که الان ۵ روزه منتظرم و خبری نیست علائمی هم ندارم که بخوام بشم. نمیدونم چیکار کنم به کی پناه ببرم😭😭

همه ی این اتفاقات ۲۰ روزه سرم اومده. ۲۰ روزه فهمیدم یائسه شدم یا دارم میشم. هیچ فرصتی نداشتم بخوام ب ...

ممنون عزیزم 

انشاالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم 🙏 

خودتو ناراحت نکن بخدا برام تجربه شده که میگم .خیلی وقتا برای مشکلم دکتر رفتم‌که تشخیصشون اشتباهه

بنظرم شما یائسه نشدید اونا اشتباه کردم 

اصلا به خودت استرس نده ..خدایی که من میشناسم تو اوج ناامیدی چنان معجزه میکنه که همه شُکه میشن ..

برات دعا میکنم عزیزم انشاالله خبر بارداریتو به زودی بهم بدی 😍🙏