2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 41870 بازدید | 451 پست

جالبه خانمای شاغل چیزی نمیگن همیشه شمایید که شروع کننده این بحث بی سر وته هستید من جمله استارتر اون تاپیک که قشنگ مشخص بود از روی حسادت صحبت میکرد و میخواست خانمای شاغل رو بکوبونه 

درضمن کسی که از زندگیش راضی و مطمنه درموردش از بقیه نظر نمیخواد 

خوش به حالت 

من حتی جمعه هم مثل جغد از ۶/۵ صب بیدارم 

هرکار میکنم خوابم نمیبره 

یا اگه یه روز مرخصی بگیرم اینقد حرص میخورم که کارام عقبه

همیشه خدا استرس دارم با دو شیفت کار کردن و کارای خونه و دانشجو بودن بازم حس میکنم از برنامه زندگیم و از تصوری که از خودم توی ۳۰ سالگی داشتم عقب تر هستم 

ولی از یه طرف هم خوشحالم یه حس مفید بودن دارم چون موقع ازدواجم خیلی سر جهیزیه تونستم به خانوادم کمک کنم برای خونه خریدن خیلی به شوهرم کمک کردم 

همینا بهم انگیزه میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرش خیانت کرده؟

اره بنده خدا چند وقت پیش تو سایت میگفت 

ایشالا حالا شوهرت سر به راه شده باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من خودم تو زمستون یا ایام پریودی اصلا فکرشم نمیتونم بکنم که از پای بخاری پاشم برم سرکارنه اینکه خیل ...

عادت کنی ب کار دیگ همون زمستون سرما هم ترجیح میدی از خونه بزنی بیرون 

من الان چند روزه هی تعطیل میکنن نظم زندگیم بهم خورده

خب ک چی؟

هرکی یک سبک زندگی داره

ینی یک شاغل لاکچری زندگی کردن توی ذاتش نیس؟

چرا فکر میکنید چون زن شاغله ینی ندار و بدبختن؟ 

والا ما دوبرابر خیلیا درامد داریم بهترم زندگی میکنیم اما جار نمیزنیم

اسی جونم خوش بگذره

واقعا یکی بچه ادمو نگهداره خیلی شانس بزرگیه

خدا حفظتون کنه♥️🌹

من خودم بخاطر بچه هامه که از کار استعفا دادم،چندین ساله

چون نمیخوام غذای فریزری مدام بخورن،یا حاضری

باید غذای  خانگی وتازه بخورن چون تو رشدن 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
یک جورایی سربار هستین!

زنی که غذا میپزه

با بچه درسشو کار میکنه

خونه رو مرتب میکنه

خونه جارو میکنه 

مهمون داری میکنه و.....

سربار نیستا

من نه شاغلم نه خانه دار ولی بنظرم هر دوتوجای خودشون محترم هستن

حالا یه انتخابه یکی خانه داری انتخاب میکنه یکی شاغلی 

بعدم شروع کردن به گفتن اینکه بچه شون هم دائم تو مهد کودک هست در صورتی ک اگر معلم بانکی یا پتروشیمی باشی بعدظهر تا شبت خالیه برای بچه صبح ظهر هم غذا درست میکنن خونه مرتب میکنن شوهر داری میکنم میرن سر کار تا لنگ ظهر هم نمی‌خوابند 

انشالا از طریق همین درس و شغلت به بالاترین مراتب رفاه مالی برسی خیلی اررشمند هست

ممنونم عزیز دلم چه آرزوی قشنگی وقت اذان

🫂💙

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

رشته من خیلی سخته واقعا تفریح ندارم تا ۶ سال آینده

ولی حتما تهش یک ادم موفق با موقعیت اجتماعی بالایی میشی و همه احترامت رو دارن من تا جایی که دیدم خیلی شاغلا رو از خونه دارها بیشتر تحویل میگیرن خیلیی