♦️ادمین کانال روزشماری مرگ جنتی، دقایقی قبل در اثر تصادف با ماشین در اتوبان قم تهران (متاسفانه امروز مرد)
دنیای جالبیه نه؟
البته این اتفاق برا پارسال آذر ماهه
مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الان از مرگ یه آدم که نمیشناختی و بدی و خوبی بهت نکرده خوشحالی؟
وا چ ربطی داره کی گفتم خوشحالم. منظورم اینه ک هر چ کنی ب خود کنی گر همه نیک و بد کنی
مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی کلنا عباسک یا زینب(س) نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
تو خود قران هم هست،وقتی زمان مرگ فرا برسه حتی یک ثانیه پس وپیش نمیشه اینقدر ادم بوده که پشت فرمون موتور سیکلیت وحتی ماشین فوت شدن حتی مرگ اجازه نداده تا به مقصد برسن
جدی الان من ی کانال بزنم ایلان ماسک متاسفانه بی پول نشد
و روز شماری کنم
بعدا کارما منو پولدار میکنه ؟😂✋🏻
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
منم زیاد دیدم از این موارد یادمه بابابزرگم به محض اینکه مامان بزرگم مریض میشد میرفت برنج اینا میگرفت واسه مراسم ختم منتظر بود فوت کنه زن بگیره ولی اول خودش فوت کرد و مامان بزرگم 8 سال بعد اون رفت
مگه گفت اخ جون فلانی مرد؟ داره میگه بد کسیو بخوای خدا دهنتو سرویس میکنه اینم نمونش
افرین خوب حرف منو زدی
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
مگه میشه کسی همچی دغدغه ای داشته باشه اخههههبی خیااال بابااستارتر نکنه خودت جنتی هستی!!!!!
😂😂😂😂 نه ولی رابطه نزدیک داشتیم باهاش😂😂