2777
2789
عنوان

از رو انسانیتم نمیشه بیاید

60 بازدید | 11 پست

من تو سال۱۴۰۳یگه خودمی نمی بینم انگار که مرده باشه کاش فقط کاش میان راهنمایی و دبیرستان تعادل بود خودم  چش شد از نمره های فضایی و بالا به نمره های بد می رسی دلت می خواد نباشی کلا سر به تنت نباشه هزار برار راهنمایی زحمت می کشی ولی دریغ از یکم نتیجه من معدل دوران راهنماییم همیشه بالای ۱۹ بود ولی الان هعیییییییییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به نظرتون چه معدلی برای دبیرستان خوبه

این چه عنوانی آخه

معدل ۱۰ خوبه بیا برو

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از منه 34 ساله با معدل 17.5 به شما نصیحت دنبال نمره نباش دنبال کسب مهارت باش یه چیزی یاد بگیری بتونی از آموزه هات استفاده کنی مثل چی پشیمونم که چرا انقدر برای نمره حرص خوردم

منم دقیقا شبیه تو بودم دوران راهنمایی معدلم هر سه پایه ۲۰ بود 

ولی دوران دبیرستان خیلی تلاش می کردن ولی معدلم مثل راهنماییم نشد 

اگه برگردم عقب از فیلم های آموزشی استفاده می کنم 

واسه زیستمم صدر درصد موقاری رو نگاه نی کنم چون بی نیظره

این حال روحیت برای این سن طبیعیه عزیزم به خودت تلقین نکن ،باید اینو بدونی همه تو این سن همین طوری هستند.منم معدلم دبستان همش20 بود راهنمایی 19 دبیرستان 16تا 17 بودم.دانشگاه لیسانس 13 فوق لیسانس 18 بود.ولی در کا اصلا نمره مهم نیست و مهم آداب معاشرت و فهمیدن موضوع هست همین....

چشمانم را برای دیدنت نذر کرده ام ای پسرفاطمه