2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58834 بازدید | 1508 پست
بچه ها توروخدا به نظرتون خوب حرف زدم؟ الان همش نوشخوار ذهنی دارم. همش میگم کاش محکمتر بودم کاش نمیذا ...

اصلااااااا غصه این چیزارو نخور 

هم خوبکاری کردی سوار شدی و باهمدیگه حرف زدین (حرف نزنین باهم از کجا میخواین بفهمین از چه چیزی ناراحتین یا مشکلتون رو چطور حل کنین؟)

هم خوب کردی گذاشتی بوست کنه( هردو دلتنگ بودین و این بوس باعث شد هم تو یکم ارومتر بشی هم همسرت بیشتر دلتنگ بشه و ارومتر بشه )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها توروخدا به نظرتون خوب حرف زدم؟ الان همش نوشخوار ذهنی دارم. همش میگم کاش محکمتر بودم کاش نمیذا ...

داری به روزهای اوج اوایل ازدواجت بر میگردی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اسی با توجه به اخلاقی ک تا الان ازت شناختم خواهشا هر تصمیمی گرفتی هر خواسته ای داشتی خیلی جدی ولی با لحن اروم ازش بخواه  خواهشا مثل اونبار ک اشتی کردید بعد برات گردنبند گرفت تو تند برخورد کردی برخورد نکن 

هرچی مخوای بگو هر خواسته ای داری بخواه ازش ولی خودتو کنترل کن دعوا و تنش راه ننداز شوهر تو ادم دعوا نیس بدتر ازت رونده میشه 

خیلی خوبی حرف زدی عزیزم، آفرین

محکم بودنت رو با خونه نرفتن نشون بده

راه رو برای حرف زدن نبند! شما ها دو تا آدم تحصیل کرده این، با جنگ و قهر و دعوا  و بی محلی و گریه مشکل حل نمیشه، مشکل با حرف زدن حل میشه، کاری که شماها تو این مدت واسه مشکلاتتون نکردید!

حتی اگر آدم بخواد جدا بشه، با حرف زدنه که به این نتیجه میرسه

فقط فعلا تو واسه حرف زدن پیشقدم نشو، بذار اون بیاد جلو

تو یه چیزایی رو باید از ریشه در شوهرت عوض کنی، یکیش همینه! وقتی تو نری باهاش حرف بزنی یاد میگره مسیج نده سلام باشه! یجوری یه راهی واسه حرف زدن باز کنه

امشب که گذشت از فردا محکم تر باش ،جای شما باشم تا چند روزم راه های ارتباطیم رو‌باهمشون قطع میکردن ،ماشینت رو جای دیگه ای پارک کن ،تماس هات رو محدود کن و اسمی از هتلت نبر اگر همسرت خیلی پیگیر شدن بگو میخوام‌تنها باشم بگو حرف هایی که ازتون شنیدم انقدر برام سنگینه که هرگز از قلبم نکیرن و دیدنتون حالمو بد میکنه ،تو نزدیک به دوماه ناز شوهرت رو کشیدی و باهاش راه اومدی بابت موضوعی که خودش به شدت مقصر بود الان بذار ببینن همه ی محبت هات همه توجه هات همه ی خوشرویی ها و درک کردنات نه از سر جایی رو نداشتن و استیصال بلکه از روی ادب و شخصیت و اختیار خودت بوده اونا انقدر بخاطر پول بچه هاشون بهشون وابسته هستن بقیه رو هم به همین چشم میبینن خودت رو بگیر ازشون ببین چه به دست و پات میفتن

میشه عکست ببینم 

تو تاپیک قبلی ها هم نتونستم ببینمت

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

من سعی کردم نظرات همه رو بخونم و بیشتر فکر کنم که چه تصمیمی درست تره، شخصا در جایگاهی نیستم که بخوام واسه ی زندگیت نطر بدم، ولی باور کن مشکل اصلی تو خاله و مامانش نیستنا! مشکل تو اقتدار نداشتن شوهرته، ۳۰ سال تو ناز و نعمت بزرگ شده و یاد نگرفته تو سختیا چیکار کنه،چجوری مدیریت کنه، چجوری حریم زندگیشو حفظ کنه

مگه تو خالشو چند بار میبینی؟ مادر شوهری که کیلومتر ها دور تر داره زندگی میکنه رو چند بار میبینی؟

اونی که باید عوض شه کسیه که داره هر روزشو با تو زندگی میکنه

به نظرم موقعیت مناسبیه برای شروع تغییراتش! اگر که ساپورت مالی نداشت بهت اصرار نمیکردم واسه این کار، 

از یه طرف اصلااا حرفایی که بهت زدن تو کتم نمیره! یعنی هر چی فکر میکنم چه توهینی از این بالاتر میتونه باشه چیزی به ذهنم نمیرسه،

بذار همسرت بفهمه برای نگه داشتنت باید یه چیزایی رو تو خودش و خانوادش تغییر بده

تو نباید دغدغت دخالتها و حرفای اونا باشه هر لحظه! نباید دغدغت اکسشو و استوری هاش و ستاره و...باشه

تو حقت آرامشه، حقت امنیت و عشقه، حقت حمایت و پشتیبانیه

مگه تو واسه نگه داشتن و آرامشش از خونوادت فاصله نگرفتی؟ حالا نوبت اونه که واسه تو یه کاری کنه، حتی اگر باباش هم پول خونه ی جدید رو بده به مامانش گوشزد میکنه که تو زندگیتون دخالت نکنه، بحث الان دوری از خونوادش نیست که این خود به خود اتفاق میفته، بحث منت و توهین و تحقیریه که تو واسه این خونه شدی!

خیلی زیبایی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم