2777
2789

من با یکی چند وقت دوست بودم خودش عالی بود تا اینکه اومد خواستگاری الان خانوادش رو دیدم به شدن خشک مذهب هستن و چادری خانواده من متوسط زیاد به حجاب گیر نیستن اینا میگن باید حجابت رو درست کنی باید برم یه شهر با یکساعت فاصله از خانواده زندگی کنم من روز خواستگاری پذیرایی نکردم و همش سر به زیر بودم خجالت می‌کشیدم الان خواهرش تلفنی بهم مستقیم گفت تو بدرد داداش من نمیخوری و کلی ایراد روم گذاشت گفتن اخلاقت باید عوض کنی باید اجتماعی رفتار کنی من شهر هستم زیاد رفت و آمد نداریم اجتماعی نیستم اونا روستا هستن خونشون همیشه شلوغه میگن باید خیلی اجتماعی باشی و یکبار اومدن تا کار کردن من رو ببین که بلدم کار کنم یا نه چند بارم خود پسر گفته خونه مامانم در آینده کار کن باباش میگه باید بعضی از جاها چادر بپوشی من الان گیجم که چیکار بکنم

چه خواهر پررویی داره

کلا هم اردواجایی که خانواده مخالفن خیلی ماجرا داره

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خواهر پررویی دارهکلا هم اردواجایی که خانواده مخالفن خیلی ماجرا داره

خواهش خیلی رو مخمه بخدا نمیدونم چیکارش کنم خودش میگه با خواهرم قطع ارتباط میکنیم تو قبول کن

اینا رو اجازه نمیدم از کوچه مون رد بشن چه برسه به اینکه بیان خواستگاری و به پیشنهادشون فکر کنم

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*