2777
2789

گلیا من دقیقا دو هفته پیش لیزر انجام دادم

بعضی قسمتا  حتی از روز سوم مقداریش ریخت

مسئوله گفت بعد۱۴روز تازه ریزش اصلی شروع میشه، 

ولی برای من دیگه ریزشش متوقف شده 

بنظرتون باز میریزه؟ 

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میریزه اگه ام نریخت شاید پوست خودت سخته .دستگاه اسمش چیه و اینکه لیزر هیچوقت تموم نمیشه 😂😂

تموم نشه سالی یبارم بخاد برم راضی ام بهتره از شیو

دستگاهم الکساندریت کارلوتا

پوست سخت دیگه چطوره

موها ضخیم بود اخه اپراتور گفت خیلی خوب جواب میده

برای هرکسی متفاوته ولی معمولا قبل دوهفته هرچی ریزش داشته باشی میریزه

اخخخخ پس دیگه نمیریزه بیشتر 

امید داشتم خیلی بهتر بشه 

البته همینقدرم خوبه 

تموم نشه سالی یبارم بخاد برم راضی ام بهتره از شیودستگاهم الکساندریت کارلوتاپوست سخت دیگه چطورهموها ض ...

من موهام ضخیم بود خیلی باورت میشه تا حالا ۱۸ جلسه رفتم و هنوز به صفر نرسیدم

تموم نشه سالی یبارم بخاد برم راضی ام بهتره از شیودستگاهم الکساندریت کارلوتاپوست سخت دیگه چطورهموها ض ...

من تو شهرستان خودمون رفتم ۸ جلسه عروسی کردم یه جا دیگه رفتم گفتم شرایطو اما تا ده جلسه رفتم هنوزم مو دارم دیگه فک کنم روش نشد بگه بازم برگرد دیگه گفت برو تو شارژ ۵۰ روز دیگه بیا 

به صفر که فکر نکنم برسهسالی بیار میری؟ تنبلی نداری؟

فعلا گفته ۵۰ روز دیگه بیا بعدش ۶تا۸ ماه بعد .تنبلی نبود بنظرم دروغه .منم دلخوشم میگم باز خوبه نازک در میاد یه جاهایی .ولی هیج جا اندازه زیر بغل خوب جواب نمیده هیجام بدتر از بیکینی 

فعلا گفته ۵۰ روز دیگه بیا بعدش ۶تا۸ ماه بعد .تنبلی نبود بنظرم دروغه .منم دلخوشم میگم باز خوبه نازک د ...

برا اکثریا همیطوره 

صفر نمیشه نازک میشه فقط