2777
2789

الان میزارم بگید منظورش از اینکه گفته حیا برات مهمه چیه؟

من ی بار بعد طلاق ب اصرار اینکه میگفت برگردیم زندگی کنیم با اصرار اومد دیدنم که حرف بزنیم برگردیم زندگی کنیم اونموقع برنگشتم

حالا دوساله اذیت میکنه مهریمو نده الانم اینارو فرستاده😭

بنظرتون جوابشو بدم بدم یا ن؟

ببین من از حواشی حرفاتون یه چیزایی فهمیدم در همون حدم جوابتو میدم ،

من دیگه خوشگل افتادم تو این بازی کثیف تو و هیچ چیزی برا از دست دادن ندارم ،بع ابفضل قسم هر کار اضافه ای بکنی ،که تا الان زیاد کردید هیچی نشنیدی ،

من دیگه قول نمیدم مسیر راه چه شکلی طی کنم.

خجالت بکش و اگه حیا برات مهمه عین آدم راهتو بیا و برو ..

تا الآنم برات خیلی مایه گذاشتم که هیچی نگفتم بهت و هر چی خواستی دادم بهت ،

هزار جور دروغ و دفنگیات آدم اجیر می‌کنی به اون کوسکش پدرا تو توضیح میدی و اونا برات تایپ میکنن ،

از داریی ماشین گرفته تا موتور و اسنپ و فلان ،.

مگه من ماشین دارم مکه من موتور دارم ،ها کی.ر تو روح قبر پدر اونی که اینا رو داره ،اون موقع سوار ماشین شدی و فیلم بر می‌داشتی ، که بری پلاک معرفی کنی ،،ها 

استغفرالله..

من با حقوق ۱۰ میلیونی چه شکلی از پس این همه بدهی های تو بر اومدم تا حالا ،

امسال فقط نزدیک ۷۰ ،۸۰ ملیون ازم خوردی بسته ..

دوما این همه از من پول خوردی که حقت نبوده ،از طلاهایی که بردی تا پول دیه خوری هاتون ..

سعی نکن گشنه بازی در بیاری و بیشتر طمع کنید که اون موقع باز براتون خوب نخواهد شد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفاش خیلی باهات خصوصی بود و انگار جریان داره...خودت باید متوجه حرفش بشی ما ک نمیفهمیم منظورش رو

بخدا هیچ جریانی نداریم 

ی بار بعد طلاق گفت همو ببینیم برگردیم به اصرار تو دوران عده همو دیدیم اتفاقی هم بینمون نیوفتاد جز اینکه بغلم کرد همین