2777
2789
عنوان

یه پسره

129 بازدید | 8 پست

بچه ها یه پسره هست به منو یکی زیاد نگاه میکنه به من چون منم نگاش میکنم یکم بیشتر از اون یکی

ولی هول نیست فقط به ما دوتا نگاه میکنه

از کجا بفهیمم از کدوممون خوشش میاد

؟

از رفتاراش چجوری بفهمیم

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید نیمساز زاویه میدان دیدش رو امتداد بدین، به چشم  کدومتون همرسی داشن، اون محبوب‌تره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
باید نیمساز زاویه میدان دیدش رو امتداد بدین به چشم هر کدومتون خورد، اون محبوب‌تره.

😂😂

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

🤣🤣دهنتن جدی از کدوم رفتارش بفهمیم از کدوممون خوشش میاد

اخه با نگاه نمیشه مطمئن شد خیلی چیزای دیگه ام لازمه

خیلی پسرا نگاهاشون اصلا منظوردار نیست کلا کرم دارن

اگه هم خوش اومدنی باشه از روی سرگرمیه بنظرم چون فقط باید ب یکیتون نگاه میکرد نه جفتتون

مثلا چیا لازمه؟

مثلا هی سعی میکنه بهت نزدیک بشه باهات ارتباط بگیره

وقتی اطرافش هستی زیاد از خودش تعریف میکنه

تورو میبینه خوشحال هیجان زده میشه

اگه ی پسر بهت نزدیک بشه از چهرش معلومه ک حساس شده حسادت میکنه

اگه مشکلی واست پیش بیاد اون برای کمک پیش قدم میشه

و خیلی چیزای دیگه ک یادم نمیاد😅