2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 58197 بازدید | 1506 پست

بذار گندی که زدن رو خانوادگی جمع کنن ،چرا همش تو غصه بخوری سختی بکشی بذار به قول دوستمون بیفتن به دست و پات تو‌خیلی خودت رو دست کم گرفتی ،از هر چیزی که با تلاش خود انسان ساخته میشه شما بهترینش رو برای خودت ساختی ،به خودت افتخار کن که از شرایط سخت رو خودت کار کردی و خودت رو بالا کشیدی ،منت چی رو میذارن رو سرت ؟اینکه بچه ای تربیت کردن که تو کوچکترین مسائل به پدرو مادرش وابسته ست افتخار داره ؟اینکه حریم خصوصی بچه شون رو بین فامیل پخش کردن و حق مداخله و توهین دادن افتخار داره ؟به نظرم خانواده ی همسرت یه اقتدار پوشالی دارن که باید به دست شما شکسته وگرنه فکر میکنن هر وقت دلشون خواست میتونن سرک بکشن و اظهار نظر کنن ،جای تو بودم چنان این غرورشونو از بین میبردم که درس عبرتی بشه براشون ،به جای مال و اموالشون برن روی ادب و احترامشون کار کنن چیزایی که نمیتونن با پول بخرنشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فعلا سخت میگیرم رو خونه ولی تا کی هتل بمونم

همسرت اگه بگی تو اون خونه نمیمونم گفته فقط بهم بگو یعنی اوکیه شما تصمیت با خودت بگیر اگه حاضری ۱/۵سال بمون تو اون خونه به خانوادشم میگه کمتر بیان و ارتباط و دخالت کمتر میشه و یا بهش زنگ بزنی و پیام بدی فردا بگو خونه کرایه کنیم یا بخریم دوتایی ولی خب باید برگردی خونت تا پیدا کنید چون خونه پیدا کردن زمان میبره

اخه دودش تو چشم خاله نمیره که خاله ش احساس قدرت میکنه که رفتم دو کلام حرف زدم از خانه و کاشانه ش هم ...

قربونت خالهه از  دوکلام خیلیی بیشتر گفته خدا نشونش بده.... نه دود به چشم پدرومادر. خب بالاخره گرفتن خونه مجدد بروبیا داره از راه دور؛ زحمت داره، پسرشون باید وسط کار و شیفت اسباب ببره... یکم از محل امن و اسایش تکانی میخورن که دیگه دهتشونو آب بکشن

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

نگران هتل و هزینه ش نبااش هنوز که یک شبه رفتین. در اصل این هزینه نیستا سرمایه گزاری کردی برای زندگیت و تضمین میخوای.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اخه دودش تو چشم خاله نمیره که خاله ش احساس قدرت میکنه که رفتم دو کلام حرف زدم از خانه و کاشانه ش هم ...

دشمن اینا خونگیه خشکم نمیشن اینا

سلام عزیزم 

میدونم کامنت بی ربطیه ولی زندگیه تو یکی از آرزوهامه😍

خوشحالم که یه قدم به آرزوم نزدیک شدم ولی هنوز کلی راه دارم ...

تاپیک های قبلیت رو خوندم و خودم رو تو این زندگی تصور کردم بنظرم خیلی جذابههه حتی سختیاشم قشنگه قدرشو بدون...♥️

انشالله مشکل همسرتم حل بشه😃

سلام عزیزم میدونم کامنت بی ربطیه ولی زندگیه تو یکی از آرزوهامه😍خوشحالم که یه قدم به آرزوم نزدیک شدم ...

جاان چه پرانرژی💐الهی به ارزو و خواسته هات برسی

امتحانشو قبول شده ؟

بله عزیزم

عزیزم برات خوشحال شدم چون میدونم دلت الان آرومتر شد همسرت رو دیدی.

عزیزم چند روز بگذره ذهنت متمرکز تر میشه و بهتر میتونی تصمیم بگیری

پیگیری رهن و اجاره خونه باش چند جا رو ببین و شرایط رو بسنج

قطعا وقتی با هم دنبال خونه باشین خبر به خانواده همسرتون میرسه و اونها هم کمک میکنن یه جایی رو شاید خریدید.

عزیزم قبلا هم گفتم خیلی باید قوی باشی و جسور با وجود این شوهر ناز پرورده و لوس.

قطعا تغییر شرایط برای همسرت سخته چون جور دیگه ای بلد نیست زندگی کنه

خانواده همسرت که کلا یه استان دور هستن ،خواهر شوهرت هم یه کشور دیگس ، خودت شوهرت هم میخواد ارتباطش رو کم کنه با خانواده دیگه چی بهتر از این ؟

خالش هم دیگه جرعت نمیکنه بیاد ، همین طوری هم خیلی فشار روی شوهرته کارش سخته ، شوهرت ادم بی عرضه که نیست.  خودش گفته میخواد برات تلاش  کنه 

اون خونه رو زدن به نام شوهرت دیگه ، یعنی مال خودشه 

اگه بخواد با پول خودش که نمیتونه  یه خونه دیگه بخره باید خودت از پسندازت بذاری ، یا اون باید بره دوباره از باباش بگیره 

چه فرقی میکنه خب؟  مادر شوهرت هم قراره هفت ماه نباشه 

به نظرم زندگی رو واسه خودتون سخت نکنین 

تو که کم نیاری شوهرت خودش میزنه تو دهن خاله ش و یاد میگیره دفعه ی بعد همچین اجازه ای به کسی نده که بیاد بشینه تو خونه ش و به همسرش توهین کنه و تهمت بزنه ،اگر زود وا بدی چهار روز دیگه همین رو میکوبن تو سرت که آره اونهمه حرف زدیم و دوباره برگشتی ،بذار دفعه ی بعد یادشون باشه هزینه ی رفتارشون چقدره ،نگران نباش تو همین سایت خیلیییییی از خانم های نازنینی هستن که بدتر از این روزا رو گذروندن و فکرشو نمیکردن بتونن انقدر قدرت داشته باشن و پای تصمیمات جدیدشون بایستن تو هم میتونی هر وقت دلت گرفت بیا بنویس بیا غر بزن گریه کن اما جلوی همسرت و خانواده ش محکم و مقتدر باش ،خیلیامون روزایی روتجربه کردیم که درس بزرگش این بوده که بیشتر از گذشته باید از خودمون مراقبت کنیم