2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 164 پست
اخه شوهرمم ناراحته میگه تازه از شیرخشک این یکی داشتیم راحت میشدیم یکی دیگه بیاد که چی میگه برو بنداز ...

عزیزم این کوچولوها با خودشون روزیشونو میارن ...خدا تو قران گفته ... بغیر روزی خودشون برای شمام برکت میارن .... همه کاره خداست ... اونه که روزی رسونه... میدونم شرایط سختیه ولی اگه بچه تو بندازی خیلی بعدش اثرات بدی داره ... تو اون دنیام باید بهش جواب بدی چرا نخواستیش

عزیزم حق داری ناراحت باشی بالاخره شرایطشو نداشتی ولی اتفاقیه که افتاده ... اون بچه الان جون داره ... ...

چه شبکه ای نشون میده ندیدمش تابحال

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی تو با کشتن بچه موافقی؟ اونم بچه ی خودش؟ قاتلی؟ می‌دونی اگه کسی رو به کشتن بچش تشویق کنی گناهش د ...

بچه نیست . حتی هنوز جنین هم نیست رویانه

کسی رو تشویق نمیکنم ، اما با دروغ جلوشو هم نمیگیرم 

شما هم میدونی اگر فردا به هزار و یک علت اگر اون بچه از شرایطش ناراحت باشه و پدر و مادرشم به عذاب بیفتن گناه و نفرین و آهش دنبال اوناییه که با دروغ باعث به دنیا اومدنش شدن ؟

پس بهتره نه تشویق کرد نه جلوگیری . دخالت نکرد ‌. هرکس خودش میدونه چیکار کنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه شوهرمم ناراحته میگه تازه از شیرخشک این یکی داشتیم راحت میشدیم یکی دیگه بیاد که چی میگه برو بنداز ...

خواهش می کنم اینکارو نکن

ان شالله برای بچه ی سوم شیر خودت اینقدر زیاد میشه که نیاز به شیر خشک نیست

خداروشکر میکنم همیشه ولی الان شرایط زندگیمون هم خوب نیس خونمون رو تاره ساختیم یه عالمه قسط و قرض این ...

گلم باور کن تا اون جوجه به دنیا بیاد وضعیت مالی تون از این رو به اون رو میشه

عزیزم دوست من سه قلو داشت ، تقریبا یه سالشون بود که خدا خواسته دوباره حامله شد الانم ماشالله بهشون.. ...

خدا ببخشتشون به خانوادش ولی خوب ازمن شوهرم ناراحت شد یهو واسه همون منم حالم گرفته شد ازاین حرکتش دیگه

بچه نیست . حتی هنوز جنین هم نیست رویانهکسی رو تشویق نمیکنم ، اما با دروغ جلوشو هم نمیگیرم شما هم مید ...

داری زیر پوستی تشویق می کنی

بچه از لحظه ی تشکیل نطفه انسانه

می‌تونی بگی نیست؟ 

قتل قتله

حالا چه به قول شما رویان

چه انسان کامل 

این دروغ نیست که سقط یعنی قتل

نمیدونم شوهرمم ناراحت شد خودمم حالم گرفته شده نمیدونم چیکارکنم

خوب باید قبلش به فکر جلوگیری می‌بودی اون بچه چه گناهی کرده که نه تو میخوای نه شوهر.تازه ناراحتم شده.

موقع رابطه باید به فکر میبوووود

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
باشه گلمنگران نباشخیلی زودتر از اونچه که فکر می کنی بزرگ میشندخترای خواهر من فقط 13 ماه فاصله دارنال ...

ممنون عزیزم خدا حفظشون کنه

خدا ببخشتشون به خانوادش ولی خوب ازمن شوهرم ناراحت شد یهو واسه همون منم حالم گرفته شد ازاین حرکتش دیگ ...

عیب نداره

خب مردا چون بار مالی رو دوش شونه فشار بهشون میاد

باهاش حرف بزن بگو عزیزم خدا وقتی نون ما 4 نفرو میده رزق و روزی نفر پنجم رو هم میده اونم زیاد و با برکت