2777
2789

نمره هایی که ۱۰ و ۱۱ شدیم رو میتونیم تغییر بدیم؟ 

کاربری واگذار شده ۱/۱۰/۴۰۲   بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه اگه سخته یا بلد نیستی نده حذف میشه یا کمتر از ۱۰ شی 

اما اگه دولتی هستی که نه

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
اره با اموزس حرف میزنی اون درسا رو میری دوباره با استاد هماهنگ مبکنی امتحان میگیره

واقعا؟ جدی میشه؟ 

اره با اموزس حرف میزنی اون درسا رو میری دوباره با استاد هماهنگ مبکنی امتحان میگیره

جدی؟؟

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
نه دیگه اگه سخته یا بلد نیستی نده حذف میشه یا کمتر از ۱۰ شی اما اگه دولتی هستی که نه

آزادم 

آخه امتحاناشونو دادم ولی نمرم ۱۰ ۱۱ شده 

واقعا؟ جدی میشه؟

من دو تا از درسامو اینکارو کرده بودم اما دقیقا تو ذهنم نیس زمان و شرایط خاصی داره یا نه ، لی اموزش نامه داد بردم استاد مربوطه بهم گفت مثلا ده روز دیگه بیا رفتم تنها ازم امتحان گرفت 

من دو تا از درسامو اینکارو کرده بودم اما دقیقا تو ذهنم نیس زمان و شرایط خاصی داره یا نه ، لی اموزش ن ...

دانشگاه ازاد هم میشه دیگه؟