2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 164 پست
نمیدونم شوهرمم ناراحت شد خودمم حالم گرفته شده نمیدونم چیکارکنم

عزیزم تو تلوزیون پویش نفس راه انداختن .. هر روز پخش میشه .ببین خیلی قشنگه ...... تو سیمای خانواده هم دیروز یکی پیام داده بود میخواستم بچه مو بندازم ولی اینکارو نکردم الان بچه ام پزشک شده .... اون بچه الان حق زندگی داره شما نباید حق زندگی کردن و حیات رو ازش بگیرید ...باورت میشه مادر رونالدوهم میخواسته بچه شو سقط کنه اما نکرده اگه اینکارو کرده بود الان رونالدویی وجود نداشت ..... این بچه افریده خداست و یه ماموریتی تو دنیا داره که خدا آفریدش ... لطفا مواظبش باش الان پناهش تو دنیا فقط تویی ........ خدا وکیلی بهت حق میدم سخت باشه خیلی هم سخته ..ولی کار درست همینه .. به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه باردار بودی به خدا توکل کن و نگهش دار 

نی نی سایت برای مشورت گرفتن مناسب نیست وقتی طرفت و نمیشناسی  و نمیدونی چند سالشه و چه تفکراتی دارهاکثرا نوجوونن و خام

با خدا معامله کن و نگهش دار 

عزیزم تو تلوزیون پویش نفس راه انداختن .. هر روز پخش میشه .ببین خیلی قشنگه ...... تو سیمای خانواده هم ...

میدونم خودمم با سقط مخالف بودم همیشه ولی الان تازه بچه ی کوچیکم یسال و سه ماهش شده یجورایی تازه یکمی راحت شدم واینکه شوهرمم ناراحت شده من موندم چکارکنم 

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
تا وقتی این بچه دنیا بیاد پسرت دوسالو رد کرده مستقل شده ... بخاطر دومیه میخوای سومیه را از بین ببری؟ ...

اخه شوهرمم ناراحته میگه تازه از شیرخشک این یکی داشتیم راحت میشدیم یکی دیگه بیاد که چی میگه برو بنداز ولی من دودل هستم نمیدونم چی به صلاحه واقعا

میدونم خودمم با سقط مخالف بودم همیشه ولی الان تازه بچه ی کوچیکم یسال و سه ماهش شده یجورایی تازه یکمی ...

عزیزم حق داری ناراحت باشی بالاخره شرایطشو نداشتی ولی اتفاقیه که افتاده ... اون بچه الان جون داره ... زندگی پس از زندگی ۱۴۰۳ برنامه بعد بهار رو ببین ...خیلی قشنگه .. درمورد سقط و ایناس ... اشتباه نکن درسته خیلی کوچیکه ولی اونم حقوقی داره .... گناه داره

عزیزم دوست من سه قلو داشت ، تقریبا یه سالشون بود که خدا خواسته دوباره حامله شد الانم ماشالله بهشون... ، سخته ولی خدا خودش خیلی کمک میکنه

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  
نمیشه خوب پسرم تازه یسال و سه ماهشه خیلی کوچیکه

باشه گلم

نگران نباش

خیلی زودتر از اونچه که فکر می کنی بزرگ میشن

دخترای خواهر من فقط 13 ماه فاصله دارن

الان ماشالله دارن دیپلم میگیرن

یه جیگر کوچولوی دوساله هم داره خدا خواسته به دنیا اومده

اینقدر جیگره عشق کل فامیله

عزیز دلم شکر خدا رو بکن جانم عمرمگلم اون بچه نجات دهنده ی زندگی شما میشه رزق و روزی و مال فراوان با ...

خداروشکر میکنم همیشه ولی الان شرایط زندگیمون هم خوب نیس خونمون رو تاره ساختیم یه عالمه قسط و قرض اینا موندم چیکارکنم