2777
2789
عنوان

میاید لطفااااا

35 بازدید | 5 پست

نمیدونم چیکار کنم، رشته مورد علاقم شهر دیگس بین اینکه برم شهر دیگه و رشته مورد علاقمو بخونم و ۳ ۴ سال از خانوادم دور بمونم یا درسو بیخیال بشم و کار هنری که دوس دارمو ادامه بدم و پیشرفت کنم موندم...

نمیدونم کدومش به صلاحه، کسی استخاره ای چیزی میتونه بگیره بفهمم کدوم به صلاحه؟ از طرفی جفتشو باهم بخوام داشته باشم باید خونه بگیرم که اونم خانوادم سختگیرن و مخالفت میکنن با اینکه ۲۰ سالمه

مِثلِ شِیطانی کِه  تَنها شُده سَجدِه نَکَردِه پُشتِش حَرفا پُرِه...

ببین به کدوم بیشتر علاقه داری 

اگه هنرت مهمه اونو ادامه بده 

اگه ام نه درست

بعدم شهر دیگه رفتن مستقلت میکنه 

توی رفت و امدی 

میتونی نسبتا زود زود خانوادتو ببینی

خانوادتم هر چقدرم سختگیر باشن کنار میان با اینکه بری یه شهر دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین به کدوم بیشتر علاقه داری اگه هنرت مهمه اونو ادامه بده اگه ام نه درستبعدم شهر دیگه رفتن مستقلت م ...

جفتش برام مهمه ولی نمیخوام پشیمون بشم یا از هرکدومشون ناچارن غافل بشم...

جفتش برام مهمه ولی نمیخوام پشیمون بشم یا از هرکدومشون ناچارن غافل بشم...

خب با خودت بگو اگه کار هنریتو ادامه بدی 

چند سال بعد غصه نمیخوری چرا درس نخوندم 

ببین چی برات مهمه 

میخای حتما دانشگاهو تجربه کنی یا نه

خب با خودت بگو اگه کار هنریتو ادامه بدی چند سال بعد غصه نمیخوری چرا درس نخوندم ببین چی برات مهمه میخ ...

دانشگاه مد نظرمم جای قشنگیه ولی صرفن مدرک میخوام