نمیدونم شوهرمم ناراحت شد خودمم حالم گرفته شده نمیدونم چیکارکنم
عزیزم تو تلوزیون پویش نفس راه انداختن .. هر روز پخش میشه .ببین خیلی قشنگه ...... تو سیمای خانواده هم دیروز یکی پیام داده بود میخواستم بچه مو بندازم ولی اینکارو نکردم الان بچه ام پزشک شده .... اون بچه الان حق زندگی داره شما نباید حق زندگی کردن و حیات رو ازش بگیرید ...باورت میشه مادر رونالدوهم میخواسته بچه شو سقط کنه اما نکرده اگه اینکارو کرده بود الان رونالدویی وجود نداشت ..... این بچه افریده خداست و یه ماموریتی تو دنیا داره که خدا آفریدش ... لطفا مواظبش باش الان پناهش تو دنیا فقط تویی ........ خدا وکیلی بهت حق میدم سخت باشه خیلی هم سخته ..ولی کار درست همینه .. به خدا توکل کن خودش کمکت میکنه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم تو تلوزیون پویش نفس راه انداختن .. هر روز پخش میشه .ببین خیلی قشنگه ...... تو سیمای خانواده هم ...
میدونم خودمم با سقط مخالف بودم همیشه ولی الان تازه بچه ی کوچیکم یسال و سه ماهش شده یجورایی تازه یکمی راحت شدم واینکه شوهرمم ناراحت شده من موندم چکارکنم
تا وقتی این بچه دنیا بیاد پسرت دوسالو رد کرده مستقل شده ... بخاطر دومیه میخوای سومیه را از بین ببری؟ .....باور کن یه برکتی میاره براتون که زندگیتو از این رو به اون رو میکنه
میدونم خودمم با سقط مخالف بودم همیشه ولی الان تازه بچه ی کوچیکم یسال و سه ماهش شده یجورایی تازه یکمی ...
عزیزم حق داری ناراحت باشی بالاخره شرایطشو نداشتی ولی اتفاقیه که افتاده ... اون بچه الان جون داره ... زندگی پس از زندگی ۱۴۰۳ برنامه بعد بهار رو ببین ...خیلی قشنگه .. درمورد سقط و ایناس ... اشتباه نکن درسته خیلی کوچیکه ولی اونم حقوقی داره .... گناه داره