2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 164 پست

عزیزم خدای اونا هم روزی رسونه 😍

منم چهارمین شکوفه رو باردارم و از خدا خیلی متشکرم بابت گل دختر نازم آیسو خانم که قراره بیاد همه چیزو دگرگون بکنه 💚💚💚

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

به سقط فکرم نکن اگه اون دو تا بچه عزیزن این یکی هم بچه خودتونه والا حالا چون ندیدیش دلیل نمیشه فکر کنی وجود نداره اون زندست حتی اگه یه لخته خون باشه جونشو نگیرین بزرگ میشه نفس میکشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم خدا حفظشون کنه

ثابت شده بچه های سوم که ناخواسته هستن شیرین تر از بقیه ان 😁

ولی من جات بودم سقط میکردم

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
مرسی عزیزم من کوچیک عروس شدم دخترم الان ۱۰ سالشه پسرمم یسالو سه ماهش

تو دوازده ساله دخترت رو حامله بودی؟🙄🙄🙄🥴🥴🥴😐😐😐😐😐

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
منم پلی کیستیک بودم دیر فهمیدم حاملم سومی خواستم سقط کنم رفتم قرصم گرفتم دکتر بهم گفت قبلش فقط یبار ...

اره منم پریودیام نامنظم هست همیشه واسه همون اهمیت نمیدادم ولی دیدم یماهو نیمه پری نشدم تست زدم دوخط افتاد حالا منم یه آزمایش و سونو برم بعدش ببینیم چی میشه 

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
اره منم پریودیام نامنظم هست همیشه واسه همون اهمیت نمیدادم ولی دیدم یماهو نیمه پری نشدم تست زدم دوخط ...

زود تصمیم نگیر 

من خواستم سقط کنم مرده هام امدن خوابم گفتن زندگیت پشت و رو میشه بیمار میشی

داری زیر پوستی تشویق می کنیبچه از لحظه ی تشکیل نطفه انسانهمی‌تونی بگی نیست؟ قتل قتلهحالا چه به قول ش ...

من اگر بخوام تشویق کنم نیازی به زیرپوستی نداره . کاملا روی پوستی تشویق میکنم عزیزم .. پس بهتره دروغ نگی‌

بله نطفه با رویان با جنین با بچه فرق داره . تشکیل قلب و اعضای بدنی نداره . نطفه و رویان در واقع یه لخته خونی حساب میشن نه جنین کامل 

اون‌خانوم کامنت گذاشته بودن نکن زندگیت داغون میشه . گفتم نترسونش چیزی نمیشه . دلیل نمیشه چون شما به چیزی معتقدین و میخوایین طرف طبق عقاید شما عمل کنید به دروغگویی و خرافات رو بیارید 

استارتر هم خودش میدونه بخواد چیکار کنه . به حرف من و شما نیست . باید با همسرش مشورت کنه و طبق شرایط خودشون تصمیم بگیرن .. به همین راحتی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه نیست . حتی هنوز جنین هم نیست رویانهکسی رو تشویق نمیکنم ، اما با دروغ جلوشو هم نمیگیرم شما هم مید ...

چقدم تشویق نکردین شما رو بخدا بس کنید دلتون نیاد یه آدم بمیره من و شما هم اول لخته خون بودیم 

اره منم پریودیام نامنظم هست همیشه واسه همون اهمیت نمیدادم ولی دیدم یماهو نیمه پری نشدم تست زدم دوخط ...

اسی نکن پشیمون میشی 

من اصلا تو هیچ تایپیکی نظر نمیدادم ولی اینجاااا از اعماااق  وجودم سوختم نگهش دار بچته پاره ی تنته دعاهم کن خدا یکی هم ب من بده😭😭منم بچه میخوام دختر و پسر مهم نیس فقط باشه😭😭 شوهرتم بدنیا بیاد یا تو شکمت لگد بزنه ذوق میکنه ناراحتیشم بزودی فراموش میکنه

عزیزم خدای اونا هم روزی رسونه 😍منم چهارمین شکوفه رو باردارم و از خدا خیلی متشکرم بابت گل دختر نازم ...

مبارک باشه عزیزم چقدر دیگه مونده بیاد؟؟

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
من اگر بخوام تشویق کنم نیازی به زیرپوستی نداره . کاملا روی پوستی تشویق میکنم عزیزم .. پس بهتره دروغ ...

یعنی می‌خوای بگی تو به خدا معتقد نیستی و فقط من معتقدم؟ 

خدا فرموده قتل حرامه

سقط هم قتله

لطفا افکار خودت رو برای خودت نگهدار و تعمیم نده

قتل قتله

کشتن بچه در هر حال حرامه 

من اگر بخوام تشویق کنم نیازی به زیرپوستی نداره . کاملا روی پوستی تشویق میکنم عزیزم .. پس بهتره دروغ ...

هر چیزی سیر تکاملی داره الان اولشه و در حال رشده پس زنده هست و زندگی داره وجود داره