2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۵۰ میلون ۱۲۰ بنطرت خوبه ؟

اسی چه ضمانتی از صاحب وام. میگیری تا وقنی پول به حسابت واریز شه؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه زیاد داره میگه۱۰۵ تومن باید بفروشهچه خبره ۱۲۰ تومن

بعد چ تضمینی هست ک اسی ضامن ببره بعد صاحب وام پولو به حساب اسی نریزه؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ضامن با اولیه که وام میخره عزیزم

میدونم منم همینو میگم

مثلا شما میخوایید از غریبه وامشو بخرید

خب توتفق بعد واربز بخشی از پول مدید به طرف 

اما ضامن بتید خودتون بیارید اومدیم و ضامن اوردید و پول واریز شد بحساب صاحب وام و اونوقت دبه کرد گفت نمیفروشم واممو چی؟ 

میدونم منم همینو میگممثلا شما میخوایید از غریبه وامشو بخریدخب توتفق بعد واربز بخشی از پول مدید به طر ...

اینو نمیدونم 

ولی میدونم خیلی وام خرید و فروش میشه

اینو باید از بانک بپرسین

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
اینو نمیدونم ولی میدونم خیلی وام خرید و فروش میشهاینو باید از بانک بپرسین

بانک میگه ممنوعه

همون خود بانک میفروشن خیلی ها🤣🤣🤣🤣🤣

پرسیدم بانک گفت اصلا همچین چیزی نداریم غیر قانونیه این کار