2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم که خودت تنهایی پاشو برو دکتر بعدشم اینکه میگی بلد نیستمو اینا بلد باش خیلیی به خودت برس باید یه جوری باشی که بخوای نخوای بیاد سمتت اخه ادم اگر خوشبو باشه و خوشگل و تر و تمیز خواهرتم میاد بوست میکنه چه برسه به شوهر در همین حد اول اوکیش کن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
جالبه سالی یکبار ....بعد دومی رو حامله هستی!!!!!مردم کل ماه رابطه دارن حامله نمیشن.جالبه شما خودتون ...

شاید مبالغه کرده بنده خدا منظورش خیلیی کم بوده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
جالبه سالی یکبار ....بعد دومی رو حامله هستی!!!!!مردم کل ماه رابطه دارن حامله نمیشن.جالبه شما خودتون ...

از این ادما هست... میکنن زنه حامله شد میرن که میرن... باز برای بعدی زنه رو حامله میکنن و تامام

قبلنا چرا موهامو صاف میکردم آرایش میکردم لباس س کسی نه ولی لباسی ک اون دوست داشت میپوشیدم می‌رفتم پی ...

برای رابطه گریه کردی اونم توحاملگی که ممکنه به بچه آت آسیب برسه شوهرت نفرین میکنی بخاطر رابطه پس یعنی اگه مردی مردونگیش ازدست داد زنش باید ترکش کنه دیگه ازدواج فقط رابطه 

برای رابطه گریه کردی اونم توحاملگی که ممکنه به بچه آت آسیب برسه شوهرت نفرین میکنی بخاطر رابطه پس یعن ...

بخش مهمش رابطه اس

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

استارترعزیزم این آدم دیگه درست بشو نیست منم یه دونه از این تحفه ها دارم هرکاری بگی امتحان کردم اسم رابطه که میاد بهم میریزه بهانه الکی میاره افسرده شدم ناامید شدم چشاموسر گریه کردن از دست دادم      هیچی آخرشم بعد ۹ سال دیگه قبول کردم یه مشکلی داره وحتی پیگیرشم نمیشه 

دست خودشون نیست خیلی وقتا دلم میسوزه سرزنشش میکنم.

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️