2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 97 پست
خب تو اینجوری باش ببین تغییری نمیکنه !حتما میکنهیعنی تو این چندسال تاحالا واسش ناز و عشوه و چمیدونم ...

قبلنا چرا موهامو صاف میکردم آرایش میکردم لباس س کسی نه ولی لباسی ک اون دوست داشت میپوشیدم می‌رفتم پیشش.اینا قبل بچه دار شدن بود.

ولی تا کی من برم؟منم غرور دارم اون حتی یبار نمیاد سمت من

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزور بفرستش دکتر بگو جدا میشم نری درمان کنی

تو نمیدونی کسی ک اعتقادی ب دکتر رفتن نداره رو نمیشه ب زور وادار کرد.چند ساله کمرش درد می‌کنه خیلی زیاد چندین بار براش نوبت گرفتم ولی نمیره

دیگه مشاور ک‌جای خود داره

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
قبلنا چرا موهامو صاف میکردم آرایش میکردم لباس س کسی نه ولی لباسی ک اون دوست داشت میپوشیدم می‌رفتم پی ...

اهان خب پس واقعا نمیدونم اینجا هم فکر نکنم کسی بتونه کمک کنه 

از ته دل برات دعا میکنم ک زودتر حل بشه عزیزدلم❤️

اهان خب پس واقعا نمیدونم اینجا هم فکر نکنم کسی بتونه کمک کنه از ته دل برات دعا میکنم ک زودتر حل بشه ...

ممنون عزیزم لطف کردی اومدی  

ببرش دکتر

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌