2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 33191 بازدید | 880 پست

سلام عزیزم برای از پوشک گرفتن اول باید بچه بدون استرس آمادگیشو داشته باشه ینی هروقت ک بازش میکنی ببینی خشکه یا خودش بگه ک جیش داره و بتونه تا دستشویی خودشو نگه داره اونجا جیش کنه 

دوم اینک اصلا نباید این مرحله با اضطراب همراه باشه اگ استرس داشته باشی بچه میفهمه ناخودآگاه نمیتونه جیش کنه 

سوم اینک من خودم وقتی دخترم از جیش گرفتم چندبار فرش نجس کرد پیش میاد باید علامت بزنی سرفرصت بشوری 

از خواهرت یا کسی کمک بگیری 

چهارم اینک بدونی چ زمانهایی چ مایعاتی بهش دادی بستگی ب بدن دخترت واکنش مثانه شو متوجه بشی ک کی ببریش دستشویی صرفا تندتند بردن بچه ب دستشویی درست نیست گلم

پنجم دخترم ی عروسک اردک پلاستیکی داشت تهش سوراخ بود اینو آب میکردم تو دستشویی میگفتم ببین اردکت جیش کرد دخترم یاد می‌گرفت جیش می‌کرد یا شلنگ باز میکردم آب رو ک میدید جیشش میومد  

این مرحله از پوشک گرفتن کلا سخت هست برای همه مادرا.خودتو اذیت نکن از شوهرتم عصبانی نباش اونم استرسی شده احتمالا 

موفق باشی قشنگم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا شوهرم نمیفهمه همش دهنشو خودشو یه جوری میکنه که اه 😭 خیلی حالم بده تف به زندگی تف به من که مادر ...

میدونی مردا همینن. شوهر خواهر من یبار پی پی بچشو دید عوووق و عوووق بالا آورد. بنظرم وقتی دماغ و دهنشو کج و کور کرد اصلا محلش نده. عزیزم حالا تا بچه از پوشک گرفته بشه هزارجا جیش میکنه. هر دفعه میخواید اینجوری عروسی به پا کنید ؟ چرا اینقد اهمیت میدی به واکنشهای شوهرت؟ ک.و.ن لقش

چرا یه مسئله کوچک رو بزرگ کردی برای خودت 

خوب بچه است جیش کنه چی میشه 

یهو که یاد نمی گیره به زمان نیاز داره 

فرشها رو هم دو سه ماه دیگه بده قالی شویی 

هیچ وقت خودت رو کتک نزن طرف مقابل رو تحریک 

می کنی اونم بیاد همین کار رو باهات بکنه 

بچه رو هم اذیت نکن اینم بزرگ میشه 

زندگی رو به خودت سخت گرفتی برای یه جیش بچه 

با این مشکلات چرا بچه دار شدی

شما هم یه چیزی یاد گرفتینااااا. خب که چی الان بچه دار شده . میتونه زمان رو به عقب برگردونه؟ وقتی نمیتونه زخم زبون نشین دیگه. بعدشم مشکل اسی انقدری حاد نیست بره پیش روانشناس اوکی میشه

اسی تا دو ماه خونه نجس میشه اصلا برات مهم نباشه یه ربع به یه ربعم زیاده هم خودتو خسته میکنی هم بچه رو. یک ساعت به یک ساعت ببر یا اینکه براش توالت فرنگی بگیر بزار یه گوشه ی خونه. زیر توالتشم یه پادری یا روفرشی چیزی بنداز که حساسی تند تند بتونی بشوریش

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

منم بچه ام ۶ماهشه کلا عوض شدهه بعد۵سال خودش اصرار که بچه بیاریم حالا خیلی اذیتم میکنه چندروز پیش سرچیز الکی زد سرو گردنم‌الانم درد میکنه خدا مرگشون بده فقط

اسی چرا اینجوری میکنی با خودت و بچت 

جیش گرفتن همینه بچه رو آزاد بذار 

این فرایند‌شه هر یه ربع یه بار جیش بگیرش امکان جیش تو خونه زیاده اصلا کل زندگیتو خیس میکنه تا یاد بگیره 

بعدم یه توالت فرنگی پلاستیکی بیار بذار وسط خ ونه موقع کارتون و اینا بگو اگه نتونست بره دستشویی تو اون جیش کنه 

طفلی بچه رو دیوونه میکنی با این کارا 

ببین هیچکس اندازه پسر من از دستشویی فراری نبود

4سالش شده بود نمی رفت دستشویی 

به حرف مشاورم، رفتم چند تا اسباب بازی ریز سبک خریدم چسبوندم بالای دیوار دستشویی 

جایزه ی پی پی بودن 

بخاطر جایزه ها یاد گرفت دستشویی بره

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

سلام 

پسر من سه سال و نیمه اس. 

متاسفانه اوتیسم و بیش فعالی داره. 

یه مدته شروع کردم واسه پوشک اما خب فعلا هیییییچ موفقیتی نداشتم، احتمال اینکه تا 6 ماه هم طول بکشه هس. و فقط باید صبور باشم. 

راستی مراحل از پوشک گرفتن اصلا اینی نیس که میری. کاملا اشتباه انجام دادی. 

مرحله 1 باید سه هفته فقط پوشکش رو خشک نگه داری. نه اینکه بچه خیس نکنه، نه، باید هر نیم ساعت پوشکش فقط توی دستشویی چک بشه. حتما هم توی دستشویی باشه. اگر خیس بود باز کن بده دست بچه که بندازه سطل، در همین حد

بعد از سه هفته اگر خیس باشه خودش این کارو انجام میده. 

حالا در بچه های عادی ممکنه این زمان کمتر باشه. اما مطمئن باش راهو اشتباه رفتی. 

و اینکه اگر بازم سوالی داشتی باید از کاردرمانی بپرسی نه پزشکش. 

بچه‌های عادی هم خیلی دیدم میارن واسه پوشک. 

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

دکترش غلط کرده هنوز علمشو ندارن. پوشکش کن ب دکترت هم بگو اون درسو پس کجا خوندی. از نظر روانشناسی بچه رو ب زور از پوشک بگیری و مجبور ب جیش کنی . تندخو عصبی لجباز حسود بدذات کینه ایی میشه برو تحقیق کن

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

کاری به ماجرای پیش اومده ندارم

اما این روشِ از پوشک گرفتن نیست!

شما بچه رو بشور ، پوشک تمیز بهش ببند

بعد هر یک ربع یا بیست دقیقه  ، پوشکشو باز کن ببرش دستشویی 

از دستشویی که برگشتین چه جیش کرده بود چه نکرده بود 

بازم همون پوشک رو برای بچه ببند

اینجوری نه خونه نجس میشه ، نه اعصابت بهم میریزه

بچه هم اذیت نمیشه

یک تا دوهفته اینجوری عمل کنی ، بچه دستشویی رفتن رو یاد میگیره

حواست باشه هر وقت جیش کرد ساعت بزن تا دستت بیاد هر چند دقیقه نیاز به دستشویی داره

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

عزیزم به نظرم نصف مشکلاتت برای اینچیزهاست

؟یادی به بچت میرسی و خودتو و همسرتو فراموش کردی

خیلی به کارهای خونه میرسی و انگار تو برای این هستی که مراقب تمیزی و وسایل خونه باشی نه که اونها برای اسایش تو باشند

سوم اینکه خیلی خودتو حقیر و بی ارزش حساب میکنی و مدام جلوی همسرت بازگو میکنی

و به نظرم کم کم از کارهای خونه کم کن و دونه دونه از همسرت کمک بخواه مثلا ی مدت ی خط در میون تو خرید بعد کارای بجه و بعد کار منزل کمک بگیر یا اگر نکرد از بیرون کمکی بیار لازم نیست حتما هماهنگ باشی با همسرت که کارگر از بیرون بیاری هفته ای منزلتو تمیز کنه

دوم ارایش کن به خودت برس و دیگه خودتو بی ارزش حساب نکن در کلامت

سوم شبها کمی وقت بزار تا خلوت کنی با همسرت

در طول روز رد میشی چند تا ماچ و بوس و بغل

ویتامین مثلا ویال خوراکی نوروبین و ..از دکتر مشورت بگیر برای ویتامین بگو خستم روحی و جسمی تا ویتامین بده