2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 97 پست
برای رابطه گریه کردی اونم توحاملگی که ممکنه به بچه آت آسیب برسه شوهرت نفرین میکنی بخاطر رابطه پس یعن ...

بعد تازه با سالی یکبار مگه آدم حامله میشه؟ احتمالا اسی گرم مزاجه و شوهرش سرد ولی بنده خدا دیگه فکر نکنم اینجوری که گفتن مریض باشه انگار استارتر زیادی گرمه😅

یعنی ازدواج فقط رابطه یابقول شما بخش،مهمش هست ؟؟واقعا درک نمیکنم

بله شما احتمالا خداروشکر مشکل رابطه نداشتی که درک کنی

دلیل اول طلاق تو دنیا مشکلات جنسی یا عدم تفاهم جنسیه میتونین بزنین گوگلم ببینین

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تازه با سالی یکبار مگه آدم حامله میشه؟ احتمالا اسی گرم مزاجه و شوهرش سرد ولی بنده خدا دیگه فکر ن ...

اره عزیزم توهمین نی نی سایت یک خانم پیام داده شوهرم موکاشته سمتم نمیاد دکتر گفته ۱هفته رابطه نداشته باش تاپیک زده شوهرم راست میگه یا دروغ دکتر اینجوری گفته 

اره عزیزم توهمین نی نی سایت یک خانم پیام داده شوهرم موکاشته سمتم نمیاد دکتر گفته ۱هفته رابطه نداشته ...

حالا با یه هفته دوری که نمیمیره بعضیا دیگه شورشو در میارن

بله شما احتمالا خداروشکر مشکل رابطه نداشتی که درک کنیدلیل اول طلاق تو دنیا مشکلات جنسی یا عدم تفاهم ...

رابطه خداروشکر داره نه عزیزم من الان ۲ماه رابطه ندارم خودمم دوست ندارم .ولی این حدی که این کاربرمیگه واقعا متوجه نمیشم الان خودش اذیت میکنه خدایی نکرده بچه اش آسیب ببینه چی میخواد به بچه بگه وقتی بزرگ شد میخواد بگه چون بابات باهام رابطه نداشت خودخوری کردم اینجوری شدی یا شوهرش نفرین کنه بخاطر این موضوع 

عزیزم شما دوس داری رابطه در هفته چقد باش من یک بار درهفته رابطه داریم و گاهی دوبار مشکلی نیس برامون 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
رابطه خداروشکر داره نه عزیزم من الان ۲ماه رابطه ندارم خودمم دوست ندارم .ولی این حدی که این کاربرمیگه ...

پس شما مزاجتون فرق میکنه 

حالا این کاربر شفاف سازی نکرد ولی بعضیا دیگه شورشو در میارن 

باید برین مشاوره عزیزم 

همسر من زیادی گرمه 

و هر روز رابطه داشتیم و خسته نمیشد و به مشکل خیلی بزرگی خوردیم 

رفتیم مشاوره. مشاوره گفت چون زیاد رابطه دارین اینجوریه 

حالا رابطه مون کم شده و همسرم خیلی بهتر شدهه