2777
2789
عنوان

لعنت به مردی ک سردی جنسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 97 پست
اره عزیزم توهمین نی نی سایت یک خانم پیام داده شوهرم موکاشته سمتم نمیاد دکتر گفته ۱هفته رابطه نداشته ...

چه خبره نصفه شب شده همه رختخواب پهن کردن یعنی منظورشون اینه بریم دیگه از سایت وقت خوابه🤪🤪

پیرو سکانس سریال خوشنشین ها و کار سوری خانم برای اینکه لادن و بابای لادن از خونشون برن

✒️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خبره نصفه شب شده همه رختخواب پهن کردن یعنی منظورشون اینه بریم دیگه از سایت وقت خوابه🤪🤪پیرو سکان ...

عزیزم بعضی از زن ها اینجوری هستن مورد بوده صحبت سوسک شده ربط داده به ارتباط جنسی 

میخوای به تعادل برسین شما غذاهای سرد بخور وبرعکس به شوهرت غذاهای گرمیانه بده . اینارو دکترا نمیتونن درست درمون کنن .مگه بری طب سنتی . حتما خوب میشه . اگرم احساس میکنی به خواستت اهمیت نمیده اینطور نیست چون اینقدر طبع بدنش و اندام جنسیش سرد شده که احساس جنسی نداره و نمیتونه شدت نیاز جنسیتو درک کنه . پیاز داغ و. روغن زیتون و تخم مرغ هم میگن خوبه