2777
2789
عنوان

دختر تن فروش میتونه توبه کنه و

1921 بازدید | 97 پست

دیگه به کاراش ادامه نده؟

اگه چندتا واحد تو بالاشهر تهران و چندتا ماشین و کلی جواهر و ... داشته باشه

ولی با افراد محدودی بوده و اونم کسایی که خیلی پولدارن🥲 بچه ها من نیستما من نیستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرط توبه پشیمانی از گذشته است و عدم انجام اون گناه

ورد کردن اون اموالی ک از این طریق ب دست آورده

و شروط دیگه در صورت نداشتن مفسده

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

توبه برای همچون افرادی هست .

دختری که تا کنون نماز صبحش قضا نشده که نیاز به توبه نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

درتوبه همیشه بازه فقط باید اول توبه کنه بعد جبران بهش بگو بره بپرسه مسئله اشو فکرکنم اگه اون اموال از طریق تن فروشی به دست اومده حرومه البته نمیدونم فکزکنم

بعدم اگه خق الناس گردنش هست حتی دل شکستن باید جبران کنه که باتوجه به کاره که مشخص میشه جبرانش چه جوریه ولی خالا که میخواد توبه کنه کمکش کن نذار نا امید شه و شیطون به هدفش برسه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

حالا اگه خدایی نکرده ما اونجوری بودیم یه مشت گدا گشنه میومدن سواستفاده میکردن یه قرون هم نمی‌دادن😔😏

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

فکر کنم اجازه استفاده از اون اموال رو نداره

چون از راه حرام بدست اومدن

فرقی با دزدی و سرقت ندارن 

اگه حاضره از اونا دست بکشه شاید واقعا توبه کرده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷