جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیچی در سوگ بچه خواهرم گریه میکنم پارسال مریض شد شب یلدا با کلی نذر و نیاز و دعا زنده موند هممون افسرده شدیم میگفتیم خدایا چرا باید شب یلدای ما این بچه مریض شده بعدش خالش خوب شد عالی عالی ولی امسال ۱۸ابان پیش خدا رفت و غصه دارشیم این شب یلدا
۳سالش بود این قد باهوش بود اینقد قشنگ بود عین فرشته ها ولی خوب نمیدونم خدا چرا از پیشم بردش کنه خالم اینقد غصه خوردم چون پارسال من بردم درمانش کردم یبار تو بیمارستان رفت قشنگ رفت نبض نداشت اینقد جیغ زدم تا نبضش آمد اما امسال نمیدونم چرا چی شد همسایه روبروی ازش فیلم گرفت دوروزه بعد الکی الکی بچه پاکن قورت داد
۳سالش بود این قد باهوش بود اینقد قشنگ بود عین فرشته ها ولی خوب نمیدونم خدا چرا از پیشم بردش کنه خال ...
عزیزم خیلی متاسفم..
معذرت میخوام یعنی چون پاکن خورد فوت شد؟
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️