2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار میکنید بچه ها🥺🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 115 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی در سوگ بچه خواهرم گریه میکنم پارسال مریض شد شب یلدا با کلی نذر و نیاز و دعا زنده موند هممون افسرده شدیم می‌گفتیم خدایا چرا باید شب یلدای ما این بچه مریض شده بعدش خالش خوب شد عالی عالی ولی امسال ۱۸ابان پیش خدا رفت و غصه دارشیم این شب یلدا

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
دنیا دو روزه یه جعبه شیرینی بگیرید شوهرت بیاد دنبالت بریدتو کوچیک تری مطمئن باش خوشحال میشن ببیننت

خیلی دوس دارممم 

اما به نظرم واس اون شب نرم بهتره

فردا با همسرم دو تایی میریم بیرون خرید بهش میگم منو ببره خونشون یه یر ببینم مادرشو🥺

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

الهی چن سالش بود؟؟؟ 😢😢😢

۳سالش بود این قد باهوش بود اینقد قشنگ بود عین فرشته ها ولی خوب نمی‌دونم خدا چرا از پیشم بردش کنه خالم اینقد غصه خوردم چون پارسال من بردم درمانش کردم یبار تو بیمارستان رفت قشنگ رفت نبض نداشت اینقد جیغ زدم تا نبضش آمد اما امسال نمی‌دونم چرا چی شد همسایه روبروی ازش فیلم گرفت دوروزه بعد الکی الکی بچه پاکن قورت داد 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
خیلی دوس دارممم اما به نظرم واس اون شب نرم بهترهفردا با همسرم دو تایی میریم بیرون خرید بهش میگم منو ...

به نظر من به همسرتون بگید اون بهتر از خوانوادش خبر داره

شاید خوشحال بشن

البته من مشکلتون نمیدونم چیه اما حتما با همسرت مطرح کن که دلت میخواد اون شب تو جمعشون باشی

۳سالش بود این قد باهوش بود اینقد قشنگ بود عین فرشته ها ولی خوب نمی‌دونم خدا چرا از پیشم بردش کنه خال ...

عزیزم خیلی متاسفم..

معذرت می‌خوام یعنی چون پاکن خورد فوت شد؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
به نظر من به همسرتون بگید اون بهتر از خوانوادش خبر دارهشاید خوشحال بشنالبته من مشکلتون نمیدونم چیه ا ...

خجالت میکشم بگم 

همسرم فک کنم دوس داره و خوشحال میشه اگ با مامانش آشتی کنم

ولی واقعا روم نمیشه اونشب برم تو جمعشون

از یه طرف حوصله ی کنایه های مامانمم ندارم اصلا

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨