2777
2789
عنوان

شب یلدا چیکار میکنید بچه ها🥺🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 3675 بازدید | 115 پست
خدا بهتون صبر بده خیلی سخته درکتون میکنم آدم به خواهر زاده مثل بچه خودش وابسته است امیدوارم بتونید ا ...

ممنون عزیزم اینقد که شماها برای آدم عین خواهرین والا نه فامیل بدرد بخوره نه همسایه

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
این همسایه روبروی ما معروفعهاصلا به نابود کردن طرفو میبینن طرف پود میشه ما این بچرو اصلا نشونشون نم ...

عزیزم قلبم براش اتیش گرفت💔💔💔

ان شاءالله ک خدا بهتون صبر بده 🫂🫂

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم اینقد که شماها برای آدم عین خواهرین والا نه فامیل بدرد بخوره نه همسایه

عزیزم🫂کاش پیشت بودم دوتایی یه دل سیر گریه میکردیم با دل شکستت برام دعا کن💔🤲

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
[QUOTE=364608358]عزیزم خیلی متاسفم.. معذرت می‌خوام یعنی چون پاکن خورد فوت شد؟[/QUOTEممنون عزیزم بله ...

عزيز دلم،متاسفم خدا صبرتون بده،عزيزم چن روز بيرون روي نداشته ؟البته شرمنده گل روتم اين سوال رو ميپرسم

این همسایه روبروی ما معروفعهاصلا به نابود کردن طرفو میبینن طرف پود میشه ما این بچرو اصلا نشونشون نم ...

منم به زخم چشم اعتقاد شدید دارم به همین خاطر صدقه زیاد میدم و اسفند زیاد دود میکنم خدا خودش. از شر حسود و چشم بد دور نگه داره همه رو ،مخصوصا بچه هارو

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
عزیزم قلبم براش اتیش گرفت💔💔💔ان شاءالله ک خدا بهتون صبر بده 🫂🫂

ممنون عزیزم دعا کن مامانش دوباره یه بچه خوشگل مثل همون که هیچ کس نمیشه اما نزدیک همون بیاره بلکن ما که دیگه زندگیمون مثل قبل نیمشه حداقل مادرم یذره دلشاد شه

ممنون عزیزم دعا کن مامانش دوباره یه بچه خوشگل مثل همون که هیچ کس نمیشه اما نزدیک همون بیاره بلکن ما ...

چشم عزیزم حتمااا

هیچ کسی جای کسی رو نمیگیره ولی دل مامانش یکمی آروم میگیره با اومدن یه بچه ی دیگه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

عزيز دلم،متاسفم خدا صبرتون بده،عزيزم چن روز بيرون روي نداشته ؟البته شرمنده گل روتم اين سوال رو ميپرس ...

دورورز اما برا همه فرق داره دمترش می‌گفت مریض آمده بوده شیش روز مدفوع نکرده بوده اما زنده مونده این بچه اصلا یه چیز عجیبی شد نه دفع کرد نه بردنش دکتر زودتر اصلا یه وضعیتی که همش داریم خودمونو سرزنش میکنیم

چشم عزیزم حتماااهیچ کسی جای کسی رو نمیگیره ولی دل مامانش یکمی آروم میگیره با اومدن یه بچه ی دیگه

دعا کن مادرش راضی شده چون تا اسم بچه میاد جیغ می نه میگه بچه بیارم ازم بگیرن مردم البته الان زوده ولی هرکس بهش میگه ایشالا یه کل پسر دیگه بیاری داد میزنن جیغ میزه میتوپه