2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170972 بازدید | 777 پست
چون هیات علمی باشه معمولاً پیرپاتالن از این اسامی امروزی صدرا و اینا ندارن😂😂😂اینایی که جوونترن حق ...

نه هیات علمی به سن نیست

ما هیات علمی داریم خیلی هم جوان هستند.۲۸ساله رشته و دانشگاه تاپ

بعد از فارغ التحصیلی جذب شدند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا جلوی شما نمیان از این کارا بکنن عزیزم من خودم خبر دارم استادهای دانشگاه و کلا دکتری چه مدلی هست ...

من خودم استاد دانشگاهم 😁😅

البته پزشک نیستم. ببین هست، نمیگم‌ نیست، ولی الان توی گروه ما فقط یه نفر اینجوریه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من همسرم دایی کوچیکم و یکی از پسرعمه هام عاشق به تمام معنا ان تو همکارا و دوستان هم مرد خوب و عاشق ...

کاش تو خصوصیترین روزها و ساعتهای زندگیشون بودی

کاش تو تنهایی و خلوتهاشون بودی

کاش وقتی بیرون از خونه هستن همیشه همراهشون بودی

کاش تو گوشی اون تلگرام و اینستاشو بودی

کاش در همه شرایط تنهاییشون بودی

با چشمای خودت میدیدی اونوقت قبول میکردم

پسر خاله منم عاشق زنش بود ۸سال زندگی کردن عاشق و معشوق، لیلی و مجنون، فرهاد و شیرین

مثل پروانه دور زنش میچرخید

قربون صدقه اش میرفت چپ و راست

تو خونه کار میکرد

سر تا پاشو طلا گرفته بود

بهترین، لباس، مسافرتها

اما بعد ۸سال فهمیدیم صیغه ای داشته

هیچکس همیشه همراهش نبوده که بفهمه

تو خلوتهاش، تو لحظه های خصوصیش

وقتی بیرون از خونه بوده زنش که بهش نچسبیده بوده

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
یکی از آشنایان.تو دانشگاه تدریس می کرد.بنده خدا قیافه خوبی نداشت .صد جا رفته بود خواستگاری تو شهرمون ...

خواهر شوهر منم با استادش ازدواج  کرده البته پونزده سال پیش البته رابطه خوبی با هم دارن ولی از نظر ظاهری که خواهرشوهرم از شوهرش خیلی سرتره از نظر اخلاقیم نه که شوهرش بد باشه ها ولی یه کم حس میکنم کم حوصله هست مثلا تو مهمونیا زودتر از همه میرن شوهرش حوصله شلوغی بچه ها و مهمونی رو نداره خیلی وقتا خواهرشوهرم و دو تا بچه هاش تنها میان مهمونی شوهرش نمیاد. ولی از نظر مالی رفاه دارن ولی خب شوهرش اصلا پایه نیست . خود خواهرشوهرم میگفت شوهرش زیاد اهل مسافرت نیست ولی خب شوهر من از نظر مالی پایین تره قیافه منم سرتره ولی از نظر حوصله خیلییییی پرحوصله هست مسافرت میریم صد تا عکس از من میگیره کلا تو کارا پرحوصله هست .منم چون ریتمم کنده  پرحوصله بودن برام خیلی مهمه

حسودی نداره دیگه،شما می گی خواهر شوهرم .....پس شوهر دارید .پس قبلا شوهرتون عاشق شما شده گرفته شما رو 😂

کاش یه نفر خوب هم عاشق خواهر شوهر من میشد می گرفت به خدا اینقدر خوشحال میشم دختر پسر ها ی مجرد فامیل بخت خوب بهشون می رسه .ولی وقتی بد گیرشون میاد اعصابم خورد میشه 😓

من همسرم دایی کوچیکم و یکی از پسرعمه هام عاشق به تمام معنا ان تو همکارا و دوستان هم مرد خوب و عاشق ...

شما همون کاربری هستین که به دوست پسر و خواستگارتون گفتین کمرت سفته بیا جلو وگرنه خوش اومدی شب بله برون هم مجدد سوال کردی من ۹بلر در هفته رابطه میخوام کمرت سفته؟ گفته آره اوکیم سفته سفته.

عشق بر پایه شهوت باشه عشق نیست

گذراست دیر یا زود رد میشه

اسمش شهوته نزار عشق

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
من خودم استاد دانشگاهم 😁😅البته پزشک نیستم. ببین هست، نمیگم‌ نیست، ولی الان توی گروه ما فقط یه نفر ...

منم دکتری تخصصی گرفتم اما هنوز رسمی نیستم ولی تا دلت بخواد پیشنهاد بهم دادن فقط 4 نفر تو گروه خودمون. منم پزشکی نیست رشتم علوم پایه هستم. 

با بخش اول فرمایشتون کاملا موافقم.

ولی عشق دوباره برای هر کس ممکنه؛ چه زن، چه مرد.

خواهر شوهر منم با استادش ازدواج کرده البته پونزده سال پیش البته رابطه خوبی با هم دارن ولی از نظر ظا ...

بله، معمولا همین‌جوریه. چون با هم‌فکر خودشون بیشتر می‌جوشن. گاهی حوصلهٔ آدمهای عادی رو ندارن. البته ببخشید کلمهٔ «عادی» رو به کار می‌برم.‌ منظورم اینه که دوست دارن توی جمعی باشن که همه شبیه خودشونن، دربارهٔ کتاب و مقالهٔ جدید حرف بزنن، حرف مشترک داشته باشن.

متأهل بودن عزیزم؟

بله همشون متاهل و بچه دار بودن تازه یکیشون گفت زنمو طلاق میدم. درضمن بگم این قشر تو پزشکها از مهندسیا و علوم پایه ها تعدادشون بیشتره. همین الانم یک پزشکی هست رییس اورژانس یک بیمارستان مهم تو کلانشهره زن و دوتا بچه داره هی پیام میده که عاشقتم فلان محلش ندادم. پزشکا چون کلاس بیشتری تو مملکت دارن اعتماد به نفس بالاتری دارن بنابراین این کارا رو بیشتر انجام میدن. دوستامم حتی موارد مشابه براشون پیش اومده. 

خواهر شوهر منم با استادش ازدواج کرده البته پونزده سال پیش البته رابطه خوبی با هم دارن ولی از نظر ظا ...

درست می گید هر کسی بدی ها و خوبی های خودش داره ،هیچ‌کس بد مطلق نیست هیچ کسم خوب مطلق نیست .اونی خوشبخت هست که نیمه پر لیوان رو ببینه درست مثل شما .مهم اینه دو نفر به درد هم بخورن