یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم، این احساسات کاملاً طبیعیه که وقتی میبینی کسی مورد توجه قرار میگیره، یه حس حسادت هم پیدا کنی. اما باید به خودت یادآوری کنی که هر کسی مسیر خاص خودشو داره و زیبایی، جذابیت، یا مورد توجه قرار گرفتن، هیچ ربطی به ارزش واقعی آدمها نداره. شاید تو هنوز به دنبال کسی هستی که واقعاً به تو علاقهمند بشه، ولی این به این معنا نیست که جذاب نیستی یا کسی عاشقت نمیشه.
هر کسی زمان و موقعیت خودش رو داره. شاید الان وقتش نیامده باشه، ولی در آینده قطعاً کسی خواهد بود که تو رو برای اون چیزی که هستی دوست داشته باشه. 💖 برای خودت ارزش قائل باش و به مسیر خودت ادامه بده. آدمها عاشق شخصیت و انرژی تو میشن، نه فقط ظاهر. 😌
منم استاد دانشگاه علوم پزشکی که فوق تخصص کبد بود اومد خواستگاریم، اسم منو گذاشته بود دختر امریکایی چون هم موهام بوره هم خیلی سفیدم هم استایلم ورزشیه، یا بهن میگفت دختر خارجی نمیدونم حس کردم از رو هوا عاشق شده ردش کردم. الانم خواستگار پزشک هنوز دارم ولی همکارش میگه پزشکها با 5-6 نفر همزمان دوستن. پس اصلا برات مهم نباشه این افرادی که زیادی با دخترای جوون سروکار دارن اکثرا نابکارن و هول
عجیبه. ما توی فامیل پزشک زیاد داریم، همه هم خیلی باشخصیت و باخانواده هستن. شوهرعمهم، یکی از پسرعمه ...
والا جلوی شما نمیان از این کارا بکنن عزیزم من خودم خبر دارم استادهای دانشگاه و کلا دکتری چه مدلی هستن به خودم ده بار پیشنهاد دادن. مخصوصا از وقتی دکتری تخصصی قبول شدم، هر چه سوادشون بالاتر میره جلوی افراد عوام بیشتر خودشون رو با شخصیت نشون میدن با همکار و دانشجوها جور دیگن