2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم استادش عاشقش شده

| مشاهده متن کامل بحث + 170876 بازدید | 776 پست
طرف تا 27 تازه درسش تموم میشه بعد چند ساله م طول میکشه به عنوان استاد تمام تدریس کنه

عزیزم همسر من همین سن هیئت‌علمی شدن. طلای المپیاد بودن‌. رتبهٔ یک فوق و دکتری. دانشجوی نخبهٔ برتر و...

خودمم شرایطم نزدیک به ایشونه. تک‌رقمی کنکور بودم. الان هم جوونیم هر دو و استاد دانشگاهیم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از آشنایان.تو دانشگاه تدریس می کرد.بنده خدا قیافه خوبی نداشت .صد جا رفته بود خواستگاری تو شهرمون همه جواب نه داده بودن.

یکی از دانشجوهاش که از شهر و استان دیگه بود بهش جواب اکی داده بود.دختره قیافش خوب بود.

من با ۴ تا بارداری ناموفق . الان یک سرکلاژ شکمی. و دختری زیبا به نام لنا .معجزه ی خداوند بزرگ در زندگی من.

برو توسایت دانشگاه ببین هیت علمی است اگه نیست که فقط درس میده پولی نداره

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

عزیزم، این احساسات کاملاً طبیعیه که وقتی می‌بینی کسی مورد توجه قرار می‌گیره، یه حس حسادت هم پیدا کنی. اما باید به خودت یادآوری کنی که هر کسی مسیر خاص خودشو داره و زیبایی، جذابیت، یا مورد توجه قرار گرفتن، هیچ ربطی به ارزش واقعی آدم‌ها نداره. شاید تو هنوز به دنبال کسی هستی که واقعاً به تو علاقه‌مند بشه، ولی این به این معنا نیست که جذاب نیستی یا کسی عاشقت نمی‌شه.

هر کسی زمان و موقعیت خودش رو داره. شاید الان وقتش نیامده باشه، ولی در آینده قطعاً کسی خواهد بود که تو رو برای اون چیزی که هستی دوست داشته باشه. 💖 برای خودت ارزش قائل باش و به مسیر خودت ادامه بده. آدم‌ها عاشق شخصیت و انرژی تو می‌شن، نه فقط ظاهر. 😌

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی

منم استاد دانشگاه علوم پزشکی که فوق تخصص کبد بود اومد خواستگاریم، اسم منو گذاشته بود دختر امریکایی چون هم موهام بوره هم خیلی سفیدم هم استایلم ورزشیه، یا بهن میگفت دختر خارجی نمیدونم حس کردم از رو هوا عاشق شده ردش کردم. الانم خواستگار پزشک هنوز دارم ولی همکارش میگه پزشکها با 5-6 نفر همزمان دوستن. پس اصلا برات مهم نباشه این افرادی که زیادی با دخترای جوون سروکار دارن اکثرا نابکارن و هول

طرف تا 27 تازه درسش تموم میشه بعد چند ساله م طول میکشه به عنوان استاد تمام تدریس کنه

تدریس معمولا از دوران دانشجوی دکتری شروع میشه نیازی به استاد تمامی نیست من خودم وقتی دکتری تخصصی قبول شدم تدریس داشتم با دانشجویان لیسانس. 

منم استاد دانشگاه علوم پزشکی که فوق تخصص کبد بود اومد خواستگاریم، اسم منو گذاشته بود دختر امریکایی چ ...

عجیبه. ما توی فامیل پزشک زیاد داریم، همه هم خیلی باشخصیت و باخانواده هستن. شوهرعمه‌م، یکی از پسرعمه‌هام، برادرهای زنعموم و... واقعا یکی از یکی آقاتر.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عجیبه. ما توی فامیل پزشک زیاد داریم، همه هم خیلی باشخصیت و باخانواده هستن. شوهرعمه‌م، یکی از پسرعمه‌ ...

والا جلوی شما نمیان از این کارا بکنن عزیزم من خودم خبر دارم استادهای دانشگاه و کلا دکتری چه مدلی هستن به خودم ده بار پیشنهاد دادن. مخصوصا از وقتی دکتری تخصصی قبول شدم، هر چه سوادشون بالاتر میره جلوی افراد عوام بیشتر خودشون رو با شخصیت نشون میدن با همکار و دانشجوها جور دیگن