2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 288 پست
اشکال نداره گلم خوذتو سرگرم کن کمتر غصه بخوری همه چی ب مرور درست میشع🫂❤️

بحث اینه که انقد احمقم دلم میخواد بهش فکر کنم و با گریه خودمو عذاب بدم

نمیخوام فراموشش کنم🥺نمیخوام دیگه دوسش نداشته باشم

دوست داشتنش بهترین چیزی بود که تو زندگیم داشتم

من واقعا از زندگیم هیچ لذتی نبردم

همش گیر یه خانواده روانی وسط جهنم زندگی کردم

بار اول عاشق شدم اونم عاشقم بود ولی باهاش دوست نشدم اصلا تو این فازا نبودم وقتی دیگه خسته شد رفت داغون شدم

یه دفعه جوری عاشق این پسر که پنج سال باهاش بودم شدم که نفهمیدم چجوری باهاش وسطه رابطه ام

دو سال اول که باهاش دوست شدم چون وابستش بودم خیلیییی اذیت شدم خیلیییییییا داغون شدم

تازه داشتم احساس میکردم خوشبختم میتونم یه زندگیه خوب باهاش بسازم که دوباره بدبختی راهشو به زندگیم باز کرد

فکرشم نمیکردم ولم کنه:(

این پسر کل زندگیم بود کل دلخوشیم کل چیزی که میخواستم من خیلی دوسش دارم هیشکی اندازه من عاشق نیست

نمیتونم ازش دل بکنم نمیخوام ازش دل بکنم اون همه جونمه

کاش میدونست چقد عاشقشم

کاش اندازه من دلتنگم میشد کاش طاقت دوریمو نداشت برمیگشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحث اینه که انقد احمقم دلم میخواد بهش فکر کنم و با گریه خودمو عذاب بدمنمیخوام فراموشش کنم🥺نمیخوام د ...

خب میخوای بهش زنگ بزن حرفای دلتو بگو ازش دلیل منطقی یخواه درسته غرورتو میشکنی ولی بازم یعدا حسرتش تو دلت نمیممونه اره اگه انقد عاشقشی از دستش نده و زنگ بزن یا پیام بده بخدا منم تجربشو داشتم جوری ک وقتی پیاماشو دیدم فقظ جیغ میزدم بلند بلند گریه میکردم موهامو میکشیدم نمیتونسم باور کنم یا بهتره بگم نمیخواستم باور کنم همه برگاشون ریخته بود تو خونه همه فهمیدن خاهر زاده بیچارم ترسیده بود بهش گفتن دلش درد میکته چیزی نیس مثل روانیا خودمو به در و دیوار میکوبیدم یعنی تا شب قبلش خیلی خوب یود فک میکردم عاشق تر از اون نیس ولی یهو همه چی عوض شد چندروز بعد دیدم برای اکسش استوری عاشقانه گذاشته بله برگشته بود یه اکسش😊

دلم قاطعت نیورد پیام دادم گفتم چحوری تونستی انقد خوب نقش بازی کنی گفتم نمیبخشمت تنها حرفی که زد این بود من دوست داشتم ولی عاشق اون بودم تورو میبوسیدم اما اونو تصور میکردم😀هیچوقت انقد شکسته نشده بودم ولی میدونی گذشت من خیلی چیزا یاد گرفتم عاقل تر شدم سنگ شدم جوری که اگه حتی خودشم برمیگشت نمیتونس منو خوب کنه دمش گرم درس بزرگی بهم داد از اونروز ۵ سال میگذره همه چی خوبه من ازدواج کردم اینارو گفتم بدونی میگذره عزیز دلم😊تاحالا بخاطر شسکت عشقی ۳۵ کیلو وزن کم نکردین بدونین از چی میگم😶🤌🏻

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

سلام عزیزم. من اتفاقی تاپیکت و خوندم و جدا از آرزوی قلبی که برای آروم بودنت دارم؛ خواستم یه چیزی رو باهات در میون بذارم. طرز فکرم با ۹۹ درصد نی‌نی سایتی‌ها احتمالا در تعارضه ولی لازم می‌دونم که اینجا بهت یادآوری کنم: ۱ ارزش تو و ارزش وجودی تو به باکره بودن یا نبودنت نیست ۲ باکره بودن به معنای نداشتن هر مدل رابطه جنسیه؛ پس چیزی به نام «پرده بکارت» علناا وجود خارجی نداره( رفرنس و منابع خارجی و اطلاعیه‌های who0 رو پیگیری کن! ۳ رابطه جنسی داشتن با نداشتن اختیارش با فرد بالغه و به خودش مربوطه و هر تصمیمی قابل احترام! پس نذار بابت این موضوع کسی برات نظر بده! ۴ با تجربه کردن یک رابطه جنسی با پارتنری که ۵ سال باهاش بودی و رابطه عمیقی و داشتی؛ تو فقط یک تجربه رو تجربه کردی! نه چیزی بیشتر و نه کمتر یادت نره! ۵ خودتو سرزنش نکن! ۶ برین به اون خواستگار با پارتنر بعدیت که ازت آزمایش بکارت با امثالهم می‌خواد! با ذکر واقعیت بهش می‌تونه هندلش کنه. نیازی به پنهون کاری سرزنش خودت و آزمایش‌های مسخره نیست؛) در آخر هم امیدوارم پیامم به دستت برسه و شاد باشی:)🧡

بازیت داد دختر 

ارزش خودت رو بدون و اصلا دنبالش نرو که بدتر میکنه

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بهت تسلیت میگم 

سوگواری 

گریه کن ،غذا نخور ،با خودت قهر کن انقد که بتونی تو دلت با نفرت چالش کنی

زمان میبره با خودت کنار بیای 

وقتی که پاشی یه ادم دیگه ای

یه دختر قوی شایدم بی رحم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ