2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7283 بازدید | 288 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا برنمیگردهببین یه ماه تموم خواهش و التماس که من دوستت دارم ازت خوشم اومده بیا باهم باشیمهر روز د ...

عزیزدلم اشتباه تو همینجا بود که خیلی واسه بودنش خودتو هلاک نشون دادی میدونی تو ذات پسراس سمت دختری میرن که مغرور و بی تفاوت باشه پسرا توجه زیادی رو دوس ندارن از این به بعدم به فکر پیشرفتت باش و نسبت بهش بی تفاوت باش میدونم که خیلی سخته ولی ببین چطوری با سر میاد سراغت

سلام. اول بگم که ، کسیکه باهاش رابطه ی جنسی داشتی هرگز فراموشش نمیشه کرد. فقط باید بپذیریش ، و باهاش کنار بیای. 

مثل یه راز تو دلت بمونه. و لازم نیست به کسی بگی. 

دوستاتم که میدونن ، رابطتو باهاشون کمرنگ کن، انقدر زیاد که کلا دیگه نبینیشون.

مکان های جدید باید بری و دوستای جدید و فضاهای جدید رو تجربه کنی. 

آهنگای غمگین و فیلم یا کادوهایی ک بهت داده یا هر چیزی ک تو اتاقت اون رو یاد ط میندازه رو بریز دور و یا بفروش یا هدیه بده ب کسی.‌.

شمارشو از گوشیت پاک کن و تا خودش پیام نداده ، سراغش نرو. حالا اگر پیام داد میتونی بهش فکر کنی ک چ رفتتاری نشون بدی.. فعلا کاملا تمرکزتو بزار روی اینکه بزاریش کنار از زندگیت، و فرض رو بر این بزار ک هرگز قرار نیست برگرده بهت.

درس میخونی؟ سر کار میری؟ هر کاری ک انجام میدی خودتو باهاش مشغول کن و توی همون پیشرفت کن. این میتوته بهت اعتماد بنفس بده. 

من نمیگم بکارتتو ترمیم کن  ولی میتونی بری لابیا پلاستی انجام بدی و بدن خوش فرم و خوش حالت داشته باشی. و کلی اعتماد بنفست راجب این میره بالا.

یکم از فضای مجازی فاصله بگیر و محدودش کن‌ . نزار کلیپ ها یا حرف ها احساساتتو جریان بندازن‌ . 

توبه کن و از خدا بخواه ک آبروتو حفظ کنه .

و سوره ی یاسین رو ۴۰ مرتبه بخون هر روز، یا یه عشقی ک لایقش هستی نصیبت میشه یا همون ادم برمیگرده:) 

من خوندم و هر دوتاش اتفاق افتاد و ادم جدید زندگیمو انتخاب کردم‌ . 

من حقیقتا چیزی نزدیک رابطه ی شما تجربه داشتم‌ ولی ن رابطه ی کامل‌ . امیدوارم که از حرفایی ک زدم یموقع دلخور نشده باشی. فقط تجربیاتمو گفتم.‌

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

خب هیچوقت جوری رفتار نکرد که من حس کنم بهم تعهد نداره یا دوستم ندارهشما دوست دختر داشتی؟اگه میدونستی ...

اصلا من رابطه زود گذر برام توی ذهنم معنا نداره و بنظرم رابطه زودگذر توهین به شعور خودت و طرفه و جز ببخشیدا ناپاکی چیز دیگه ای نداره...

ادما که تفریح و لباس نیستن جا به جا بشن...

کسیم مثل شما که چندساله باهاتونه مطئینا قصد جدی شدن رو داشته!!!

مطمئینم دلیلی داره اگه نیست یک جای کار میلنگه بازم میگم پسرا این رفتارها رو ندارن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

هم اسمته دقیقا🥲و همسنفردا بستنیم بخورم اسم شرکتش همینه

آخیی درکتون میکنم خودمم وقتی از دوست دختر سابقم جدا شدم همش اسمش جلو چشمم میومد...

سعی کنید زیاد بهش فکر نکنید بهش زمان بدید ببینید چی میشه انشالله اوکی میشه

اتفاقا من تا دلت بخواد دیدم که پسرا اینکارو بکنن

میدونم شما خانم هارو در کل نمیشه متقاعد کرد و حرف خودتو میزنی،

ولی از لحاظ علمیم چون شما تحت فشار هورمونی بیشتر هستید رفتار های یهویی و تکانشی بیشتر ممکنه اتفاق بیوفته مخصوصا توی این دوره که همین سایت هم بخونید تا تق و توقی میخوره تمام خانم ها میگن جدا شو ثابت گرشه!!!

درصورتیکه پسرا راه حل منطقی پیدا میکنن

بازم نظرتون محترم

پوشاک سنجاق🧷

سلام به شما خانمای زیبا🌸🌿

عزیزای دلم اگر ازین تیشرت های ساده و‌ شیک و کلی لباس های راحتی نخ و پنبه خوشگل و خاص میخواهید حتما بهمون سر بزنید فقط کافیه کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و‌ راحت پیدامون کنید و سفارش بدید

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

اصلا من رابطه زود گذر برام توی ذهنم معنا نداره و بنظرم رابطه زودگذر توهین به شعور خودت و طرفه و جز ب ...

خب منم نمیدونم این دلیل چیه که غیرقابل حل دیدتش

شاید چون حس میکنه ازدواج کردنمون غیر ممکنه

سلام. اول بگم که ، کسیکه باهاش رابطه ی جنسی داشتی هرگز فراموشش نمیشه کرد. فقط باید بپذیریش ، و باهاش ...

یکی از دخترای فامیلمون میدونه که همسنمه و تجربه مشابه من داشته پس نمیتونه به کسی بگتش

و درباره بکارتم هرچقد طرف مقابلم بگه براش مهم نیست باز ته ذهنشه و اگه ادمه عوضی باشه ممکنه حتی اینو نقطه ضعفم بدونه و کلی مشکل دیگه،مناسفانه اینجا ایرانه اینام مردای ایرانین خودشون هر غلطی میکنن ولی طرف مقابلشون مریم مقدس باشه

نه انگیزه ای دارم نه حالی برای بیرون رفتن یا پیشرفت کردن

خودت این عملی که میگیو انجام دادی؟

انقد از عوارضش که درد و سوزش زیادش گفتن گفتم تحمل میکنم ولی اینکه میگفتن میل جنسیو از بین میبره یا کم میکنه رو ترسیدم

عزیزدلم اشتباه تو همینجا بود که خیلی واسه بودنش خودتو هلاک نشون دادی میدونی تو ذات پسراس سمت دختری م ...

وا من نسبت بهش بی تفاوت میبودم اونم دقیقا شبیه من رفتار میکرد

چون همه یه راهیو میرن منم برم؟وقتی داشت نتیجه عکس میداد؟

یه مورد مشابهش داشتم ت نزدیکام متاسفانه پسر باکسی دیگ ت رابطه رفته بود

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خب منم نمیدونم این دلیل چیه که غیرقابل حل دیدتششاید چون حس میکنه ازدواج کردنمون غیر ممکنه

بنظرم بازم نمیشه...

نمیدونم چرا طرفتون و اتفاقی که افتاده اصلا منطقی نمیاد!!!

چون معمولا پسری اونم چندسال نمیمونه بعد یهویی بره