2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 288 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت اخر حرفات حرف دل منم زدیهیچی دیگه منو‌خوب نمیکنه

🥺🥺عشق میتونه بهترین و قشنگترین روزای عمرتو بسازه میتونه خوشبختت کنه بهت احساس خوشحالی و سرزندگی و امید و انگیزه بده

ولی همونقدم میتونه به زمین بزنتت میتونه کاری کنه هرروز ارزوی مرگ کنی میتونه دق مرگت کنه میتونه باعث شه کل روزو زار بزنی و دلت خالی نشه میتونه افسردت کنه و از همه چیز بیزارشی میتونه از دلتنگی باعث شه به خودت بپیچی از درد خیلی نامرده

یه دنیا غم تو دلمه یه دنیا حسرت برای یه بار دیگه کنارش بودن 

یه بار دیگه بگه دوسم داره یه بار دیگه صداش کنم جونم بشنوم

نمیدونم هر احتمالی میشه داد زمان مشخص میکنه اگه دوست داشته باشه هرگز اینکارو نمیکنه اگه ننداشته باشه ...

نمیدونم چی میشه

ولی کار به همه جا رسیده دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم:)

روانیه ؟!لذت میبره از اینکه تورو آزار بده؟!برای خودت ارزش قائل باش خودت از همه مهمتری

نه همچین ادمی نیست نمیدونم چرا اینطوری کرد باهام

منی دیگه وجود نداره که ارزش روش بزارم من بی اون مردم

ببخشید گلم ولی یه لحظه با خودت فکر نکردی پسری که برای ازدواج بخوادت درخواست رابطه نمیده!!!!خودت هم ک ...

اینا اصلا ربطی بهم ندارن

من ادمای زیادی دیدم قبل ازدواج هر رابطه ای داشتن

ادما مثه همدیگه فکر نمیکنن

خیلی فرق هست بین طرزفکرشون

🥺🥺عشق میتونه بهترین و قشنگترین روزای عمرتو بسازه میتونه خوشبختت کنه بهت احساس خوشحالی و سرزندگی و ...

اره دقیقا همینطوره چیزیه که تکرار نمیشه برای ادم واقعا که خاک تو سرشون چطور تونستن اینکارو باهامون بکنن؟ بهتر از ما تو دنیا براشون پیدا نمیشه😒

براش مهم نیستوگرنه یکی دوبار بهش بگم حالا که باکره نیستم دیگه با هیشکی نمیتونم باشمدیگه بیشتر از اسن ...

وقتی واسش مهم نیستی تو هم بزن ب سیم اخر برات مهم نباشه. ابروشو ببر. سیر عشق و حالشو کرده الان بزاره بره. بزار چن سال دیگه خودت ب غلط کرذن میفتی ک کاری نکردی

خدایا بیا و.بغلم کن
نمیدونم چی میشهولی کار به همه جا رسیده دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم:)

اشکال نداره گلم خوذتو سرگرم کن کمتر غصه بخوری همه چی ب مرور درست میشع🫂❤️

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

وقتی واسش مهم نیستی تو هم بزن ب سیم اخر برات مهم نباشه. ابروشو ببر. سیر عشق و حالشو کرده الان بزاره ...

الان میگی چیکار کنم؟

من فقط ادرس خونشو دارم

باباش که سگه

مامانش پسرشو ول میکنه میاد طرف منو بگیره؟

تهش میگه خودت ج نده بودی و چهارتا حرف دیگه که تا عمر دارم بسوزم درحالی که من تا قبل پسرش بخدا انگشتمم به پسره دیگه ای نزدیم و با کسی دوست نبودم قبل اون

الان بگو چیکار کنم تا همون کارو بکنم

الان میگی چیکار کنم؟من فقط ادرس خونشو دارمباباش که سگهمامانش پسرشو ول میکنه میاد طرف منو بگیره؟تهش م ...

وقتی دادگاهیش کنی و بفرستنت پزشک قانونی میفهمن ج ن ده کیع؟ پدرشو در بیار تا دیکع از این غلط نکنه

خدایا بیا و.بغلم کن