2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ام رو بوسید ولی من رو نه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 84 پست

شوهر منم امروز قاطی کرده بود چرا اینجوری شدن؟

ساعت شش بالا سرم نشسته ابروم رو ناز میکرد 😐منم بیدار شده بودم خودمو زدم بخواب ببینم چیکار میکنه چرا بیدار شده  دستم رو بوسید گرفت خوابید 

خواب نما شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشکالی نداره تقصیر شما نیست این مردام گاهی بیخودی پریود میشه اعصابشون

🤣پریود 

اسم کاربری اسم من نیست کاربری هم مال دوستم بوده من خودم با سیم‌کارت خودم نمی‌خواستم بیام .تا اطلاع ثانوی ... بدرود . درخواست دوستی = رد شدن مگر اینکه آشنایی داشته باشیم. نظر شما برام محترمه قصد دعوا ندارم اگه حرفی میزنم نظر خودمه و نمیخوام باور های دیگران رو زیر سوال ببرم و شما هم همینطور 

من اگه شب میخاسته و‌من خوابیدم صبح اخلاقش همینه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
ادم مگه ب بچش حسودی میکنه؟تازه عشقم میکنه ک پدرش انقد دوسش داره..چ‌چیزا😧

من بچه ندارم سگ دارم ۲تا.... شوهرم وقتی یکیشونو ناز میکنه و بازی میکنه باهاش دعوا میکنم به اون یکیم توجه کن گناه داره،  داره بهت نگاه میکنه نزار حیوون غصه بخوره فرق میزاری.... جوریم که به محبت رو حیوون حساسم و کیف میکنم شوهرم حیوونامو دوست داره. نمیدونم منظورمو رسوندم بهت یا نه. تعحب میکنم از خانمایی که به بچشون حسادت میکنن و رقیب خودشون میدونن.  ادم چحوری به پاره ی تنش حسادت میکنه نمیفهمم. یکی مث اینا ک به بچه خودشون حسادت میکنن یکی مث من که سر فرق گذاشتن به سگ سر محبت و نوازش ناراحت میشم

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

آخه بچه بی زبون کی حسادت می‌کنه😂

باخودت چندچندی توخودت به دختر خودت که فقط ۹ سالشه حسادت میکنی ومیگی ازش متنفرم واقعا خودتو درمان کن اون بچه ها ب یه مادرواقعی ودلسوز نیاز دارن نه به یه مادر پرازعقده وقهرقهرو وعصبی کاش ادمای حسودی مثل شماهیچ وقت بچه دارنشن .کم تاپیک نخوندم دخترای ۱۵.۱۶ساله میان میگن ازدست خونوادمون میخوایم خودکشی کنیم چون مادری مثل شما داشتن یه سربه تاپیکات زدم همش عقده وحسادت وکینه وعصبانیت کمی خودتو کنترل کن چ خبرته 

استارترشما آدم بشدت زود رنج وحساس ومهرطلب هستی

همه خانمها همینجورین 

مهرطلب رو یادم رفته یعنی چی ممنون میشم توضیح بدی ولی قبلا ک در موردش می‌خوندم احساس میکردم مهر طلبم ولی الان نمی‌دونم چی بود فقط اسمش تو ذهنم مونده 

ولی حساس و زود رنج بودن ک همه خانمها همینجورین

من بچه ندارم سگ دارم ۲تا.... شوهرم وقتی یکیشونو ناز میکنه و بازی میکنه باهاش دعوا میکنم به اون یکیم ...

شمالیاقت مادر شدن داری منم یه سگ داشتم قبل ازبه دنیا اومدن پسرکوچیکم هممون عاشقش بودیم پسرکوچیکم که ب دنیا اومد دادمش پیش پدرشوهر ومادرشوهرم همیشه هم میزنگیم تصویری میبینیمش

ادم مگه ب بچش حسودی میکنه؟تازه عشقم میکنه ک پدرش انقد دوسش داره..چ‌چیزا😧

شوهرم وقتی بغلم میکنه و میبوسم یکی از سگام بدو میپره میاد خودشو میندازه رو شوهرم علنا میگه با من اینکارارو کن منو بغل کن بوس کن.. 

... همش خودشو نخود اش میکنه و ما میدونیم الاناس که پانی بپره وسط و منتظرشیم و میخندیم .. مث هووی منه.  اگه ادم بود قطعا هووی من میشد. گاهی اوقات عمدا شوهرم منو ماچ ابدار میکنه ببینیم پانی چیکار میکنه،  فکر کن خوابه ها ولی صدای ماچ میشنوه فوری بیدار میشه و میاد قشنگ بین منو شوهرم. فکر کن اسی که به دخترش حسوذی میکنه اگه یه سگ مث من داشت که هووش باشه مطمینا سگو دار میزد 😂😂😂

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

همه خانمها همینجورین مهرطلب رو یادم رفته یعنی چی ممنون میشم توضیح بدی ولی قبلا ک در موردش می‌خوندم ا ...

همه خانما هستن ولی یکی بیشتریکی کمتر.یعنی شما دوس داری مدام موردتوجه قراربگیری وبهت محبت بشه این خوب نیستا.چون هرچیزی به اندازش خوبه بیشترباشه ازت فرارمیکنن.