2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7278 بازدید | 288 پست
یکی از دخترای فامیلمون میدونه که همسنمه و تجربه مشابه من داشته پس نمیتونه به کسی بگتشو درباره بکارتم ...

شما رابطه جن.سی ام داشتی؟؟

میخوام یک واقعیتی بهتون بگم فقط بخاطر اینکه دارم میبینم نگران این موضوع هستید هرچند میدونم خیلیا ممکنه بهم بپرن و گیر بدن...

چیزی به نام بکارت توی بدن خانم ها وجود نداره و همش خرافه هست برای کنترل شماها، خواستید مطمئین بشید توی سایت های خارجی و علمی تحقیق کنید...

فقط در همین حد بهتون بگم هیچ چیزی وجود نداره کسی از بدن شما بتونه بفهمه شما رابطه داشتید یا خیر

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خیلی باهام خوب بود خیلی روزای خوبی داشتیم باورم نمیشه یهو ولم کنه برهباورم نمیشه همچین کاری باهام بک ...

همه همینن اون ادمم با من خیلی خوب بود بعدش چی شد؟ هیچی گذشتم شد کابوسم میگذره باید دختر قوی باشی از این رابطط درس بگیری ب جا گریه کردن برو سرکار سرت گرم ش گذشت زمان بهت کمک میکنه هم اینکه بعد ی مدت میگی من واقعا چطوری واسه اون ادم وقت گذاشتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از دخترای فامیلمون میدونه که همسنمه و تجربه مشابه من داشته پس نمیتونه به کسی بگتشو درباره بکارتم ...

من نکردم عملشو. ۱۰_۱۲تومن حداقل پولشه. 

نگرانش نباش

خدا آبروی ادمارو حفظ میکنه اگر ازش بخوای.

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)