2777
2789
عنوان

کی این تهوع لعنتی خوب میشه

94 بازدید | 15 پست

الان 2 ماه هست شبانه روز دارم بالا میارم، حسرت خوردن ی لیوان آب دارم، هفته 13 ام، یعنی تموم میشه؟ یا باید زجر بکشم؟

داغونم، سنگ کلیه هم داشتم دردش اضافه شده😭😭😭😭😭

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من از هفته 6 تا 12 اب هم میخوردم  بالا میاوردم. اما بعد از اون کمتر شد و الان ک 14 هفتم تازه تغذیم خوب شده. ببین چیا تهوعت رو خوب میکنه

برا من چوب شور خیلی موثر بود

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

برای من بعد از ۴ ماهگی بهتر شد.فقط حواستو بده این روزا بیرون نری زیاد ماسک بزنی ویروس جدیدو نگیری

از بس برای درد کلیه رفتم بیمارستان،سرما خوردم

همه دردها به جونم افتاده

خیلی کلافه هستم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
اسی من از هفته 6 تا 12 اب هم میخوردم بالا میاوردم. اما بعد از اون کمتر شد و الان ک 14 هفتم تازه تغذ ...

14 هفته تهوع از بین رفت، امیدی هست منم خوی بشم؟

من چون معدمم حساسه قرصای ضد تهوعم نمیتونستم بخورم. کلا عذاب بود برام. الانم همش گشنم و اصلا سیر نمیشم

با تمام وجود درکت میکنم 

همین دو سه روز پیش ۸ تا سنگ دفع کردم🥲

ببین دردش آدمو از پا در میارهههههه

من از ماه پیش تا الان ۸ کیلو کم کردم....

از بس حال تهوع دارم 

شیاف 

دمیترون 

شیاف 

دمیترون

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

با تمام وجود درکت میکنم همین دو سه روز پیش ۸ تا سنگ دفع کردم🥲ببین دردش آدمو از پا در میارههههههمن ا ...

باداری عزیزم؟

14 هفته تهوع از بین رفت، امیدی هست منم خوی بشم؟

اصولا بعد از 14 تهوع کمتر میشه. اما بدنا متفاوتن. چوب شور رو امتحان کردی؟ من توو نینیسایت دیدم ک حالشون با چوب شور خوب میشده برا منم موثر بود. 

اصولا بعد از 14 تهوع کمتر میشه. اما بدنا متفاوتن. چوب شور رو امتحان کردی؟ من توو نینیسایت دیدم ک حال ...

آره هر وقت میخورم گلاب به روت بالا میارم

تنها چیزی که یکم حالمو خوب میکرد فالوده شیرازی بود اونم قندش خیلی زیاده

سیرابی هم برای کاهش تهوع خوبه من هفته 9 بودم یبار خوردم خیلی خوب بود برام

اونم خوردم ولی بلافاصله بالا آوردم

ولی روز بعدش حالم بهتر بود