2777
2789
عنوان

وای بچتون تو خونه خوب غذا و خوراکی بدید چشش سیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 116 پست
مگ من اونجا گفتم یا به شخص خاصی اشاره دارم به حالت کلی یه مطلبو بیان کردمنه تربیت تو درسته

هرچی بیشتر پست بذاری بیشتر خودتو معرفی میکنی 

آدمی که با تمسخر میگه ننه به یک مادر بازم شخصیت و تربیتش مشخصه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بچه من موز خورده تا الان هزاران باررفتیم خونه فامیلموز برداشت با زبان بچگونه گفت این درش از کجا باز ...

توام با خنده بهش میگفتی ورود و خروجش یکیه فرقی نداره 😂😂😂از دست این بچه ها 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بچه ها شیرینی دوست دارند هزارتا هم تو خونه بخورن باز تو مهمونی شیرینی ببینن میگن به به 

بحث نخورده بودن نیست باید مادر بچه بهش یاد بده جایی میرن اصلا اشتیاق نشون نده شاید میزبان یکی مثل شما باشه

بچه من موز خورده تا الان هزاران باررفتیم خونه فامیلموز برداشت با زبان بچگونه گفت این درش از کجا باز ...

😂😂😂😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

کاش مسئله فقط خوراکی بود 

آدم باید جوری بچشو تربیت کنه که فکر نکنه از بقیه بهتره و بقیه رو مسخره کنه🤭😏

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

اول اینکه هرخانواده ای درحد توان خودشون کم برا بچه هاشون نمیذارن و اینکه بچه اسمش باخودشه ممکنه در طول روز چندین بارهم شیرینی بخواد و بخوره دلیل بر نخورده بودنش نیست،حالا اینکه ب بچه یاد بدیم ک بجز خونه ی خودمون هیچ جا نباید زیاده روی کنه اون یک چیز دیگس

یه سری از بچه‌ها واقعاً ذوقشو دارن ولی یه عده دیگه واقعاً قشنگ مشخصه که تو خونه چیزی به بچه نمیدن یه ...

چه زشتتت‌ .مادرش باید جلوشو میگرفت😑😑😑😑 چه قدر بی نزاکت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ربطی نداره به خوردن و نخوردن

گاهی بچه ها همینجورین

من بار ها شده دیدم کسایی که تو خونشون از شیر مرغ تا جون آدمیزاد برای بچشون فراهمه ولی بچه مثلا رفته مهمونی موز دیده گفته این چیه؟ من تا حالا نخوردم!!!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

خواهر زاده من هرروز خوراکی تو مغازه ها رو جارو میکنه میخوره تو مهمونی به نوشابه گفته بود این آب سیاه ...

تمام مادرها ازاین تجربه های آبروبَر، دارن..پسرمنم یه بار تو مغازه  گفت مامان برام پفک میخری...من تاحالا پفک نخوردم😑 چند بارم تو مهمونی میوه فصل  مثل هل انجیری..زردآلو دیده بااینکه قبلش هم خورده بودمیپرسید مامان این چه میوه ایه؟؟ هر چی میگفتم چندروز پیش خریدیم خوردی میگفت نه من تاحالا نخوردم🤥

پارسا پسرمامان😍

آقا یه چیز خود من تو بارداری .

منع هر چیز شیرین بودم .

قند بارداری داشتم .نمیتونستم بخورم .شوهرم عین نگهبان نمیذاشت بخورم خلاصه یه روز تو جشن تولد اقوام وقتی کیک و بریدن .به همه دادن به منم دادن داشتم می‌خوردم که شوهرم مال منو گرفت گفت تو برات خوب نیست .همه رو خودش خورد .آنقدر حالم بد شد پاشدم رفتم تو دسشویی آنقدر گریه کردم گریه کردم که نگو حالا خندم میگیره

کلا ب من ثابت شده بچه هایی ک کم نمیذارن براشون اینجور میگن

برای جلب توجه یا شاید مث بچه تو از ذوق  مثلا رفتن ب مهمونی یا اومدن مهمون

وگرنه بچه ای ک نخورده باشه بازم صداش در نمیاد