2777
2789
عنوان

وای بچتون تو خونه خوب غذا و خوراکی بدید چشش سیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر زاده من هرروز خوراکی تو مغازه ها رو جارو میکنه میخوره تو مهمونی به نوشابه گفته بود این آب سیاه ...

هه بچه خواهرمن رفته بود خونه عمش صب بین وسایل صبونه مربا هویج بود  هی میگفت این چیه ؟؟  پرتقال گذاشتن جلوشون برداشت گفت مامان این چیه ؟؟؟ خواهرم تا یک هفته حرص میخورد

که چی مگه چی گفتم اه صرفا طنز بود منم مدونم بچه ها اینکارو میکنن نگران نباشین منظورم اصلا با بچه ی ش ...

اگر حتی این کارو کنه باعث خجالت نیست ولی افکار و طعنه زدن شما متاسفانه باعث خجالت هست مشخصه تربیت خانواده بهتون چقدر فشار آورده که تو مجازی هم به دیگران توهین میکنید و مسخره میکنید ...‌

هرچی آرزوی خوب مال تو 

پسر منو ندیدید پس

از پرخوری داره میترکه

ولی هر جا میره میگه مامانم بهم هیچی نمیده همیشه گرسنم. طرف با دیدن هیکلش،کلی بهش میخنده. بچه هم نیست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه من همین الان شیرینی خامه ای بخوره یک ساعت دیگه دوباره ببینه عین نخورده ها رفتار میکنه 

چون 

بچه استتتتتتت

کلا هم هیچی نمیخوره خیلی بدغذاس فقط شیرینی دوست داره

ننه اون بچه خجالت نکشیده خیالت راحت

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اگر حتی این کارو کنه باعث خجالت نیست ولی افکار و طعنه زدن شما متاسفانه باعث خجالت هست مشخصه تربیت خا ...

مگ من اونجا گفتم یا به شخص خاصی اشاره دارم به حالت کلی یه مطلبو بیان کردم

نه تربیت تو درسته

آبجی من کوچیک بودیم رفتیم مهمونی پرتقال برداشت گفت این چیه تا حالا ندیدم درخت پرتقال هم تو حیاط داری ...

😂😂😂😂درخت پرتقال هم داریدددد🤣🤣🤣🤣

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎