2777
2789
عنوان

وای بچتون تو خونه خوب غذا و خوراکی بدید چشش سیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 116 پست
چه زشتتت‌ .مادرش باید جلوشو میگرفت😑😑😑😑 چه قدر بی نزاکت

ببین باورت نمی‌شه ک دونه از این چیپس‌های کوچیک نبود همه از این سایزهای بزرگ و سو‌ پر بود من خودم به شخصه عاشق چیپس سرکه نمکیم یه دونه بزرگ سرکه نمکی برده بودم یه دونه بزرگ نمکی برده بودم یه دونه بزرگ پیاز جعفری برده بودم این بچه همه رو باز کرد بعد سرما هم خورده بود یه دستمال کاغذی دماغی هم گرفته بود دستش دماغشو می‌کشید بالا و دست می‌مالید به اینا یعنی به محض اینکه همه رو باز کردن و دستمالی کردن و نخوردن و یه چند دقیقه بعد پا شدن رفتن من یه مشمای بزرگ زباله آوردم همه رو خالی کردم تو پلاستیک زباله

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمام مادرها ازاین تجربه های آبروبَر، دارن..پسرمنم یه بار تو مغازه گفت مامان برام پفک میخری...من تاح ...

دختر من ۹ سالشه رفتیم مهمونی نارنگی آوردن میگه من یه ساله نارنگی نخوردم🤣🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
تمام مادرها ازاین تجربه های آبروبَر، دارن..پسرمنم یه بار تو مغازه گفت مامان برام پفک میخری...من تاح ...

منم پسرعمو هام هر جمعه میرن بیرون کباب میخورن بعد تو مهمونی یه بار یکیش گفت من تا به حال کباب نخوردم 😐😐😐😐😐😐

بعدش بچه خوراکی مورد علاقه اش رو ببینه ذوق می کنه اون روز شوهرم آناناس خریده پسرم گفت آخ جون ده سال بود که آناناس نخورده بودم در حالی که خودش ۱۰ سالش نیس

و شوهرم حداقل دو ماه یکبار براش آناناس می خره

بعضی از بچه ها رفتارشون اینه هرچقدرم‌که تو خونه از اون خوراکی خورده باشن، ربطی به خورد و خوراک شون تو خونه نداره 

روزگار به شکل عادی میگذشت تا اینکه درد نجف آمدن به جانمان افتاد🌱

بچه اسمش روشه بچه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .