2777
2789
عنوان

همسرم خیلی گاو و نفهم شده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 84 پست
۲ ساله ازدواج کردم🙃حتی تاریخشم میدونهچیزی نیس که تازه فهمیده باشههمسرمم واکنشی ندارهآدمی نیس که بیف ...

انقدر خودتو زجر نده .تو که اصلا مقصر نیستی ..همسرتم واقعا اونقدر ک تو ذهنت بزرگش کردی مقصر نیست دیگه بیخیال ...همه این روابطو دارن قبل ازدواج ...شانس این طرف فوت شده ک مرگ دست این نبوده ..الان از دختر همه جور استفاده ای میکنن بعد ولش میکنن باز خداروشکر نفله نکرده یارو رو ..اابته صحه نمیذارم رو رفتارش

چطوری از دلت در اورد ؟منت کشیم کرد ؟😍 شاید فکر کنی احمقم ولی اینجور چیزا واسم جذابه

نه بابا راحت باش

کار خاصی نکرد

حرفاش با بابای دوستم بود

دیشبم بابای دوستم زنگ زد بهش گفت صبح بیا دنبال فلانی خانوم،باهاش حرف زدیم و راضیش کردیم و پشت گوشی خندیدن و بابای دوستمم گف حالا کار داره تا قلق خانوما دستت بیاد و حساسن و فلان و...(قبلشم کلی باهام حرف زد که برگرد و اینا،منم هیچی نگفتم،اونم خب خوشحال که آشتیشون دادم)

همسرمم خب ساعت ۸ اینا اومد دنبالم و رفتیم

هدیه هم آورد ولی مهم نیست برام

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا راحت باشکار خاصی نکردحرفاش با بابای دوستم بوددیشبم بابای دوستم زنگ زد بهش گفت صبح بیا دنبال ...

چه بی احساس ..قربون .ص.دقت نرف؟م.اچت نکرد 😑 بابا من بودم اشتی نمیکردم بدون اینا(حالا ی وقت باهاش نری دوباره دعوا کنی😁)ولی اگر نکرده اعصابش خورد بوده اونم

بیا من بزنم تو گوشت مخت سوت بکشه ببینم میتونی باهام حرف بزنی

نه به نظرم 

دعوا با حرف نزدن و درونگرا بودن خانم شروع شده 

اگه بعد كتك خوردن سكوت كرده حق داره 

ولى ايشون هى تاكيد ميكنه من حرف نميزنم 

نه به نظرم دعوا با حرف نزدن و درونگرا بودن خانم شروع شده اگه بعد كتك خوردن سكوت كرده حق داره ولى ايش ...

نه بعدش بوده دیگه

گفتم از پنج شنبه

از اول آفرینش که رو سایلنت مود نبودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨