یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هار هار بچه بهترین چیزارم بهش بدیبازم توجمع ابروریزی میکنن
یکی از فامیلا اومده بودن خونمون مهمونی با اینکه خیلی پولدار اهل بریز بپاشن و هیچی تو خونشون کم کسری ندارن بچشون تا تو یخچال نوشابه دید جیغ زد وای مامان نوشابه بیچاره مادرش از خجالت آب شد جلو بچه هرچقدربزاری باز آبرو ریزی میکنن که انگار اصلا ندیدن
یه سری از بچهها واقعاً ذوقشو دارن ولی یه عده دیگه واقعاً قشنگ مشخصه که تو خونه چیزی به بچه نمیدن یه بنده خدایی رو ما میشناسیم با دوستامون رفته بودیم بیرون و یک عالمه چیپس و پفک و اینا خریده بودیم و تعدادش خیلی زیاد بود یعنی قشنگ بیست سی تا بود و قرارم نبود همه رو باز کنیم چون میدونستیم میمونه ولی خب هر خانواده که داشته میومده شش هفت تا بسته با خودش خریده بود آورده بود این بنده خدا زنگ زد فهمید همه ما دور همیم خودش خودشو دعوت کرد اومد باورتون نمیشه پسر بچه ۱۳ ساله اینا نشست یکجا همه چیپس و پفکها رو باز کرد گذاشت جلوش حتی یک دونه بسته باز نشده باقی نگذاشت از هر کدوم سه چهار تا میخورد میرفت سراغ بعدی از هر کدوم سه چهار تا میخورد میرفت سراغ بعدی همه رو دستمالی کرد همه رو باز کرد همه رو کثیف کرد هیچکسم از اون چیپس و پفکا نخورد همه رم مجبور شدیم بریزیم دور بعد مادرش خوشحاله که من به بچهام چیپس و پفک نمیدم پول نمیدم از این چیزا بخرم یه جایی هم میره اینجوری آبروریزی میکنه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...